Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011










ΑΓΑΝΤΑ...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ανυπόστατες κατηγορίες ζητάει να αρθεί η ασυλία του Γ. Τούσσα

Ανακοίνωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, για το αίτημα της Εισαγγελίας Πειραιά να αρθεί η ασυλία του ευρωβουλευτή του Κόμματος Γιώργου Τούσσα με ανυπόστατη κατηγορία σε βάρος του.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
«Η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργου Τούσσα, που ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά, με την κατηγορία ότι ως μέλος του ΔΣ του NAT, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος των ναυτεργατών, ψήφισε δήθεν στις 27-3-2003 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΝΑΤ, υπέρ της χορήγησης πιστοποιητικού μη οφειλής στην "MARE ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ", που είχε πλειοδοτήσει στον πλειστηριασμό του οχηματαγωγού πλοίου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ", έχοντας οφειλές στο ΝΑΤ, αποτελεί κατάφωρη παραποίηση της αλήθειας.

Αυτή η αθλιότητα εντάσσεται στην προσπάθεια να απαλλαγούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την πτώχευση του ΝΑΤ και των άλλων Ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων, οι εφοπλιστές, η διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και της ΕΕ για τη στήριξη της κερδοφορίας του εφοπλιστικού κεφαλαίου, των μονοπωλιακών ομίλων συνολικά.

Η Εισαγγελία Πειραιά είναι εκτεθειμένη.

Είναι αδιανόητο να μη διάβασε τα ίδια τα Πρακτικά των συγκεκριμένων συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ, που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Τούσσας, ως εκπρόσωπος της ΠΕΜΕΝ όχι μόνο δεν συμφώνησε στο ΔΣ του ΝΑΤ για τη χορήγηση πιστοποιητικού μη οφειλής, αλλά αντίθετα ζήτησε την πλήρη εξασφάλιση και την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στο Ταμείο.

Το αίτημα της Εισαγγελίας Πειραιά για την άρση της ασυλίας του Γιώργου Τούσσα δεν έχει καμία νομική ή ηθική βάση, σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα και τη σαφή του θέση στο ΔΣ του ΝΑΤ.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε ο ίδιος από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να άρει την ασυλία του, ώστε να αποδείξει την αβασιμότητα των κατηγοριών και την πραγματική σκοπιμότητά τους.

Αλλωστε, και κατά την προηγούμενη θητεία του, χωρίς καν να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, δικάστηκε στις 16-10-2007, μαζί με άλλους συνδικαλιστές, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, κατηγορούμενος για την απεργία των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων, για να αθωωθεί μετά την κατάρρευση του σαθρού και κατασκευασμένου κατηγορητηρίου».

Αλλα κουραγιο...




υσ εφοπλι[η]στες

2 σχόλια:

  1. To ασπρο γινεται μαυρο...Με ευκολια...Χαριν της προπαγανδας, και του αντικομμουνισμου...!!
    Αλλα...Το ψεμμα εχει, κοντα ποδαρια...!!

    Δεν ξερω..Αν θυμασαι...Το κοττερο του Χαριλαου...
    Η το σκαφος που ειχε η Λιανα...!!
    Η την πολυτελη βιλλα της Αλεκας...
    Η τα δισεκατομμυρια σε μετοχες που εχει το Κομμα, ως περιουσια...!!!
    Τα...Ρουβλια, που μας εστελναν απ εξω...Για τα γραφεια...Τα οπλα...Που κρυβαμε στην ΚΝΕ...
    Και τοσα...Μα τοσα αλλα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα καλημερα, θυμαμαι για την βιλα στην Ανδρο που λεγανε για τον Χαριλαο, θυμαμαι το αμερικανικο κολλεγιο που λεγανε οτι πηγε η κορη της Αλεκας και ποσα ακομα, οπως τις μετοχες στον Γερμανο, τις μετοχες της Τυποεκδοτικης και υπαρχει ολοκληρο κατεβατο μυθευματων, προσπαθουν οπως μπορουν να πιασουν τους ψηφοφορους, απο τα πιο χοντρα ψεμματα, μεχρι τα πιο περιπλοκα σεναρια, ολα τα μορφωτιοπνευματικα επιπεδα, την δουλεια τους κανουν και εμεις, θα τους ξεσκεπαζουμε και αυτους και τα σεναρια τους, φτανει η συνεχης διαστρεβλωση της αληθειας, ξεσκεπασμα, παντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή