Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011





ΑΓΑΝΤΑ...

Τέμνονται στον αντικομμουνισμό

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο πασχίζουν να λαμπικάρουν το σάπιο μέχρι το μεδούλι αστικό πολιτικό σύστημα.

Ο λόγος για τον ΛΑ.Ο.Σ. και τη ΔΗΜΑΡ, εκπρόσωποι των οποίων εμφανίστηκαν την Κυριακή σε τηλεοπτική εκπομπή του «Μέγκα», για να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις.

Ο μεν Βορίδης έλεγε ότι η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να είναι στη συγκυβέρνηση και έκανε ξεχωριστό σχόλιο για τον Γρ. Ψαριανό, ότι θα μπορούσε να είναι υπουργός στη συγκυβέρνηση, αφού κάνει «δομημένες και συγκροτημένες τοποθετήσεις» και συμφωνεί στα βασικά, που είναι «η παραμονή της χώρας στο ευρώ και η εκταμίευση της έκτης δόσης».

Παίρνοντας τη σκυτάλη στην ίδια εκπομπή, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ψαριανός ανταπέδωσε, λέγοντας ότι ο Βορίδης είναι ένας «πρώην φασίστας» και πρόσθεσε ότι τον ίδιο τον ενοχλεί ο «αριστερός ολοκληρωτισμός».

Κατέληξε λέγοντας ότι όλα τα κόμματα εκτρέφουν φασισμό και το ίδιο ισχύει και για την αριστερά.

Ολα αυτά στην εκπομπή του Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος, βάζοντας στο κάδρο και την Α. Διαμαντοπούλου, έκανε αγιογραφία της νέας κυβέρνησης και των στελεχών της, για να νομιμοποιήσει στις λαϊκές συνειδήσεις - εκτός από το κόμμα του αντικομμουνισμού και της προβοκάτσιας - και τους κάθε λογής τυχάρπαστους, που αυτοαποκαλούνται «αριστεροί» και συναντιούνται με τον ΛΑ.Ο.Σ. στον αντικομμουνισμό.

Οσο εκτίθενται, τόσο αποκαλύπτονται στο λαό, που έχει κάθε συμφέρον να τους πολεμήσει σαν κόμματα και δυνάμεις εχθρικές προς τα συμφέροντά του.



Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Κωλοτούμπες στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας

Προσάρμοσε τις ψευτοκορόνες στις πιέσεις της τρόικας για υπογραφές

Ετοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να διευκολύνει την πλουτοκρατία στην εκταμίευση της έκτης δόσης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης το περασμένο Σάββατο, μετά τη συνάντησή του με την τρόικα.

Επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι μετρ στις κωλοτούμπες, πάντα στην υπηρεσία της αστικής πολιτικής, ο Καρατζαφέρης άφησε τις ψευτο-κορόνες περί «μπέσας και φιλότιμου» και ότι «δηλωσίας δεν γίνεται», όπως έλεγε ως τότε.

Ερωτηθείς αν προτίθεται να υπογράψει κείμενο με το οποίο θα δεσμεύεται με βάση τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο Γ. Καρατζαφέρης παρουσίασε το μαύρο - άσπρο και ισχυρίστηκε σαν άλλοθι για τη στάση του ότι τα λεφτά της έκτης δόσης θα πάνε στο λαό! Οπως είπε συγκεκριμένα: «Εάν εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό»...

Αλλα κουραγιο...


υσ Μαύρη μαυρίλα!
«Εν πάση περιπτώσει, ήρθαν οι συνταγματάρχες, περάσαμε μια επταετία με πολλά πλην, δημοκρατίας, ελευθερίας - αυτά ήταν τα πλην - και συν ότι είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω, μια και δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται, δεν μπορούσε να κάνει απεργίες, πήγαν τα πράγματα καλά.
Τα σωστά σωστά.
Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη»!
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, «Τηλεάστυ», 21 Απρίλη 2008)

8 σχόλια:

  1. Αντε! Έκανε τέτοια εκπομπή ο Στ. Θεοδωράκης? Δεν την ειδα!
    Τι να πει κανείς..!
    Καλά εκείνος ο Ψαριανός.., αυτός κι'αν θέλει γιαούρτωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kariatida62 καλημερα, εκπομπη αναβαπτισης των δυο ''καλοπαιδων''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα βαλω..Τον ΤρελλοΨαριανο...Στο ιδιο τσουκαλι με τον τσεκουροφορο...Ειναι αμααρτια..Να μας καθοδηγει τη σκεψη ο Θεοδωρακης...!!!
    Απλα, λεω, να δουμε την ιδια την καταντια της ενδοτικης σκεψης των αναθεωρητων...Που νομιζοντας οτι ειναι αριστεροι...
    Στο φιναλε κουβαλανε νερο...Για αλλουνου το μυλο...!!
    Γιατι και μεσα στην κοινωνια...Υπαρχουνε πολιτες..Οργισμενοι με την ατμοσφαιρα, του ΚΚΕ...Που την θεωρουνε ξενη...Μια και εχει περασει απο πανω τους...Η μπουντοζα του αντικομμουνισμου...Και καθε..Μαλακια τους..Την θεωρουνε..."ελευθερια εκφρασης"

    Δεν πειραζει...

    Αφου..Ψυχαγωγειται και επαιρεται...Ο καθε..Ψαριανος...Να τονε λεει..ΥΠΟΥΡΓΟ...Ο Πρωην Φασιστας,αντιπαλος του...!!!
    Και να..Αλλαζουνε φιλοφρονησεις και φιλακια...
    Ας το κανουνε...!!
    Κοντος ψαλμος αλληλουια..!!
    Αυριο...Ο πρωην Φασιστας...Θα υπογραψει τον θανατο των απλων πολιτων που...Ψηφιζουν τον Ψαριανο...!!!
    Κι αυτος θα παει να τους μιλησει...Πασαλειμμενος τα σαλια...Και τα χαδακια του...Πρωην Φασιστα, και τωρινου...Αγαπημενου του...!!
    Ας το κανει...!!
    Αυτη θα ειναι η...Ομορφια...Της πολιτικης του..Σταδιοδρομιας...!!
    Μια στολη...Γερμανοτσολια...!!
    Βρωμικη...Και φθαρμενη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα.
    Τίποτα δε μου προξενεί πια εντύπωση. Έχει επικρατήσει πλήρως η "άποψη" του έλα μωρέ τώρα όλοι ίδιοι είμαστε, άντε να βάλουμε ένα χεράκι να σώσουμε την πατρίδα! Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν όντως έχω μείνει τόσο πίσω, αν είμαι τόσο αναχρονιστικός, πορωμένος, δογματικός, σκληροπυρηνικός, αρτηριοσκηρητικός, απολίθωμα, ξενέρωτος, σπασίκλας, φύτουλας, παλιομοδίτης ή ...δεν μου' ρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα, που δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τους φασίστες, που δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτά τα μπουμπούκια έγιναν υπουργοί (!!!!!) χωρίς να τους ψηφίσει ο λαός και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Τόση αλλοτρίωση πια, τόση ξεφτίλα, τόσοι "προοδευτικοί", ψαριανοί, θεοδωράκηδες, τόση πλύση εγκεφάλου και στο τέλος, θα αφήσουμε οι ίδιοι τα κλειδιά πάνω στην πόρτα για να μπουν τη νύχτα να μας κλέψουν και τα όνειρα. Από όλα αυτά που ζούμε σήμερα, αυτό που με πονάει πιο πολύ, αυτό που με κάνει να πιστεύω σιγά σιγά πως δεν του αξίζει κάτι άλλο αυτού του λαού, που είναι μεγαλύτερο ακόμα και από τη χειρότερη οικονομική ανέχεια, είναι ο ηθικός ξεπεσμός, η ξεφτίλα μας, που έγινε η σκέψη μας χυλός, και η όρασή μας δεν ξεχωρίζει πια τα χρώματα... Από την άλλη όμως φίλε σύντροφε Δημήτρη, βλέπω τον αγώνα των χαλυβουργών, βλέπω τους ίδιους, τα μάτια τους που γιαλίζουν από αισιοδοξία κι ελπίδα, ακούω τη φωνή τους που με καλεί σε συμπαράταξη και η σκέψη μου προσπερνάει αυτά τα ιδεολογικά καθάρματα, δεξιά κι «αριστερά». Και αρχίζει πάλι η ελπίδα να έχει χρώμα ευδιάκριτο, κόκκινο…
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαστορα καλησπερα, τωρα στον χωρο του τυπου και του ραδιοφωνου υπαρχει μεγαλη ανεργια, η μπογια του ψαριανου περασε, καλα ειναι και με τους φασιστες, αρκει να πεφτει το μπαγιοκο, ''τρελος''-''τρελος'', αλλα την παρτη του την σκεφτεται, λεει και κατι ''λαικα'', για τα ψηφαλακια, που θα τα βρει ομως τωρα μετα το εθνικοσοσιαλιστικο αγκαλιασμα με τον επενιτη βοριδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οικοδομε, καλησπερα, φοβιζουν τον κασμο με τις δοσεις των τοκογλυφων, ακομα και τωρα που βγηκε στον σκαι ο σπυροπουλος του ΙΚΑ και ειπε, δεν εχει καμμια σχεση η δοση, η οι δοσεις με συνταξεις και μισθους, το εχουμε γραψει το εχουμε πει, εκει, καρφωμενοι στους αρχι..... τα παπαγαλακια να ακουνε οτι φοβια τους πεταξουν στα μουτρα προτου να κοιμηθουν και απο κοντα ολος ο συρφετος των ''χαμενων'' πολιτικων, πλιατσικο στον νου και στις ψηφους, ταζοντας, ΕΝΑ ΑΔΕΙΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ, δεκανικια και συγκολιτικες ουσιες ειναι ολο αυτο το ''δεξιο'', ''αριστερο'' πληρωμα.

    Ετοιμοι να ''μπαρκαρουν'', με οποια ''σημαια'' ευκαιρειας βρουν, σε ενα αλισιβερισι υπογειο και εξοντωτικο για τους συνανθρωπους μας που θα τους εμπιστευθουν ψηφιζοντας τους, αλλα και για τους υπολοιπους, οι πρωτοι διδαξαντες, οι καρατζαφυριοι ''λα[γ]οι''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΑΡΙΑΝΟΣ!!! Που ησουν νιοτη πουδειχνες πως θα γινοταν αλλος!!!
    Εδω Δημητακη μου 30 Αργυρια ησαν αρκετα...!!!!
    Φιλια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tasoula καλημερα, μολις ηρθα απο το ''σπιτι'' σου, ωραια αναρτηση.

    Μεγαλο ''κ.λ.παιδο, αλλα τι περιμενεις, με καποιον που καθοτανε στο ιδιο θρανιο με τον πανουση, οπως λενε στην Ανδρο, να σκατα, να το φτυαρι.

    ''Βρωμισαμε'' εδω μεσα, με τον.........

    Χαιρετισματα στον Βασιλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή