Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

Δεν προλαβε να βγει δημαρχος, δεν προλαβε να ορκιστει και ''εδειξε'' το ''αριστερο'' του προφιλ!

Ο Ελληνοαμερικανος--ετσι τον ''ελεγαν''--με το ''αριστερο'' προφιλ!

Το πετυχημενο ''πειραμα'' του Κουβελη και του Γ.Παπανδρεου, με το ''αριστερο'' προφιλ!

Στους ''πρωταγωνιστες'' την εκπομπη του δημοσιογραφου θεοδωρακη ειπε,

μη με βλεπετε ετσι, αλλο πραγμα ειμαι, μη με ρωτατε τι εχω κανει στα νιατα μου, δεν θα σας πω, αλλα τι οχι, παντως εχω κανει!

Και βεβαια ο πρωην συνηγορος του πολιτη ειπε, του ξεφυγε?

Τωρα τον εβαλαν να το πει?

Τι ειπε το ''αριστερο'' προφιλ του δημου της Αθηνας?

Οταν βρεθηκα με τον πρωθυπουργο πριν την ''επισημη'' υποβολη της υποψηφιοτητας μου για την διεκδικηση της δημαρχιας, του εθεσα το προβλημα των απεργιων στο κεντρο της Αθηνας, δεν γινεται να κλεινουν τους δρομους 50, 100, 300, ατομα, αλλα δεν το συνεχισε αριθμητικα για να δουμε αν εντελει και σε ποιον αριθμο διαδηλωτων αρχιζει και μπαινει σε ''λειτουργια'' τα αντανακλαστικα του ''αριστερου'' προφιλ, αν δηλαδη υπαρχει ενεργοποιηση των συναισθηματων - του πρωτου μεταξυ ''ισων'' Αθηναιων - της ''αριστερης'' ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Γιωργος Καμινης, το ''αριστερο'' προφιλ του ''πετυχημενου'' πειραματος του Γ. Παπανδρεου!!!

Αλλα κουραγιο...


υσ απο ''κοντα'' ο Μπουταρης κουνουσε το κεφαλι συγκαταβατικα, με οραμα του, για την Θεσσαλονικη να κανει του Θεσσαλονικεις να...............γελουν???!!!

2 σχόλια:

  1. Για τον Δήμαρχο μας λες?τον Μπουτάρη.
    Πάλι καλά,"το μη χείρον βέλτιστον" που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Frezia καλησπερα, δυστυχως τους ''πασπαλισαν'' και τους δυο με την σκονη του προοδευτικου και απο τα λεγομενα τους μια τρυπα στο νερο.
    Ηδη ο Καμινης ειπε οτι δεν χρειαζεται να γινει ενα ''γιγαντιαιο'' παρκο αναψυχης το πρωην αεροδρομιο στην περιοχη του Ελληνικου και στην ''σφηνα'' του δημοσιογραφου, οτι και να οικοδομηθει ''λιγακι'' συγκατευνευσε, στον δρομο του Αραβικου επενδυτικου πλανου.
    Ειπε να γινουν 7 μικρα παρκα, αλλα δεν μας ειπε που, η Αθηνα δεν εχει χωρους ελευθερους ουτε για παιδικες χαρες, οχι παρκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή