Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

AΓΑΝΤΑ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΚ. ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. Αλλα κουραγιο... Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει. Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω, καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι. Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν και χάνονται βαθιά στα περασμένα. Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν, μα όχι και το μίσος του για μένα. Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον. Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι, το κουρασμένο βήμα του το ξέρω και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει. Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σα χολέρα πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου, και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου. Στίχοι: Φώντας Λάδης Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Δημητριάδη υσ το ''περιβολι'' της ''δημοκρατιας''

6 σχόλια:

  1. Πω,πω,δουλοπρέπεια
    στην τελευταία φωτογραφία!
    Τιιπποτισμός,στην... Κυρία
    Μητσοτάκη!
    Στην...άλλη ΚΥΡΙΑ όμως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις μέρες μας αγαπητέ Δημήτρη ο κόσμος είτε ξέχασε τη σχετικά πρόσφατη ιστορία μας, είτε τον ωθήσανε στη λήθη, γιατί προφανώς με τον τρόπο αυτό χειραγωγείται και αποπροσανατολίζεται ευκολότερα.
    Την κρίση την περίμεναν και την εύχονταν γιατί τα αυγά των φιδιών τα τρέφει, όπως τρέφει και προωθεί τα συμφέροντα εκείνων που την προκαλούν. Τη φασιστική μηχανή, λίγο πριν το Β’ παγκόσμιο πόλεμο, οι καπιταλιστές εν πολλοίς τη βοήθησαν να στηθεί, αλλά όταν απειλήθηκαν τα συμφέροντά τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνασπιστούν για να την καταστρέψουν, μαζί βέβαια και εκατομμύρια αθώες ψυχές, συσσωρεύοντας παράλληλα τεράστιο πλούτο και ελέγχοντας στρατιωτικο-πολιτικά το μεγαλύτερο τμήμα του πλανήτη.
    Τα ψήγματα του φασισμού ελλοχεύουν παντού, ακόμη και στην πρώην Σοβιετική Ένωση, και αποτελούν τα εργαλεία του συστήματος, τα οποία κάτω από τη μάσκα του εθνικού-λαϊκού κόμματος παραπλανούν λαϊκές μάζες με μοναδικό στόχο να τις αποπροσανατολίσουν και να τις εμποτίσουν με ρατσιστικά-φασιστικά συναισθήματα. Οι λαοί οφείλουν να είναι συνειδητοποιημένοι και να μη χαραμίζουν την ψήφο τους ως «ψήφο διαμαρτυρίας» όπως λένε κάποιοι σε τέτοια κόμματα που κρύβουν την πραγματική ιδεολογική τους ταυτότητα απλά και μόνο για να ξεγελάσουν και να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

    Σήμερα η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και η Ρένα Δούρου, ήταν οι άνθρωποι που ανάγκασαν τον εκπρόσωπο της Χ.Α. να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και τι πραγματικά εκπροσωπεί το εν λόγω κόμμα-μόρφωμα, ότι δηλαδή δεν αντέχουν το δημοκρατικό διάλογο. Φανταστείτε αν είχαν την εξουσία στα χέρια τους τι άλλο θα έκαναν. Η 17/06 πλησιάζει, ο λαός έχει υποχρέωση, με τη δημοκρατική διαδικασία της κάλπης, να βάλει φραγμό στον επιχειρούμενο εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Frezia καλημερα, μα ξερει σε ποιους υποβαλει τα σεβη του, ξερει σε ποιους οφειλει την νεκρανασταση των ναζιστικοχουντικων ιδεων του, στα πολιτικα του αφεντικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Scorpion49 καλημερα, συμφωνω με την πολυ κατατοπιστικη σου τοποθετηση, εχουν χτυπησει για να μην ξεχναμε και τον καθηγητη εγκληματολογιας τον πανουση παλαιοτερα, αυτη την φορα το ''ορκ'' δεν σκεφτηκε οτι ηταν ''ον καμερα'' και αντεδρασε με το ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες πού φτάσαμε βρε Δημήτρη ???
    Να βάλουμε τους Εσατζήδες μέσα στη Βουλή. Τα ποσοστά της ντροπής εδώ, τα έμαθες μάλλον. Τι άλλο να πω. Με ανησυχεί πολύ αυτό που έρχεται.
    Καλλιεργείται τόσο μίσος και φανατισμός από τους κύκλους της ΧΑ που είναι να απορεί κανείς με την αρρώστια των ανθρώπων.
    Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίει και αυτό το Ελληνικό κράτος το πανταχού απόν και η δική μας η ανικανότητα να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση...

    (Για να μην απορείς από πού πήρα τόσο θάρρος, η Δήμητρα είμαι. Είπα να τακτοποιήσω κάποια πράγματα και να έρθω... :-)
    Να δώσεις φιλάκια στο Κατινάκι και ειλικρινά στο λέω... μου λείψατε πολύ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aqua Mare καλησπερα, ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, πιστευω να συνδεθεις και με τους υπολοιπους να ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ οι συζητησεις μας.

    Αν δεν κανω λαθος την περασμενη εβδομαδα ο Αλι ταξιδευε, τον ειδε το κατινακι, αλλα ητανε τοσο ''πηγμενη'' απο την παρεα που δεν εφυγε απο την θεση της καθολου.

    Και ως συνηθως πηγα πρωτα στα ιστολογια σου, ''υποψιαστηκα'' και μετα ηρθα σε αυτο το ''ανταμωμα''.

    Δυστυχως στην Υδρουσσα ειχε η χ.α ποσοστο 20% να τους χαιρομαστε τους συμπατριωτες μας, ολους αυτους που εχουν παει οι ιδιοι η οι συγγενεις τους, μεταναστες στην Αμερικη και εχουν δουλεψει για ενα ''λουκουμι'' στα καραβια των ''συμπατριωτων'' μας εφοπλιστων.

    Μυαλο.............κουκουτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή