Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011




ΑΓΑΝΤΑ...

«Μαύρο» στη μαυρίλα του ΛΑ.Ο.Σ.

«Το περίμενα αυτό, γιατί σε μία χώρα που επιμένει να κυβερνιέται με "πολιτική Σοβιέτ", τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν (...) ενώ συναναστρέφονται με τους νεοφιλελεύθερους των Βρυξελλών, επιμένουν να κυβερνιέται η χώρα "αλά Σοβιέτ", στη Σοβιετική Ενωση ήταν που έβαζαν φορολογίες συνεχώς στα ακίνητα, μέχρι τελικά που τους τα πήραν».

Με τέτοια γλοιώδη κουτοπονηριά προσπάθησε χτες ο Γ. Καρατζαφέρης να αρθρώσει ένα σχόλιο για το νέο χαράτσι στα ακίνητα.

Πασχίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. να καταγραφεί σαν δύναμη που αντιπολιτεύεται δήθεν την κυβέρνηση, με την οποία συμπολιτεύεται επί της ουσίας, έχοντας συναινέσει στα βασικά σημεία της πολιτικής που αυτή εφαρμόζει.

Συγχρόνως, πασχίζει να σπιλώσει στις λαϊκές συνειδήσεις ένα σύστημα του οποίου η ανωτερότητα ακτινοβολεί ακόμα.

Οι λαοί της Σοβιετικής Ενωσης απολάμβαναν Δουλειά, Στέγη, Υγεία, Παιδεία, όλα τα αγαθά που το επίπεδο της τεχνολογίας και της επιστήμης μπορούσε να παρέχει.

Ζούσαν απαλλαγμένοι απ' την ανασφάλεια για το παρόν και το μέλλον τους, ο πλούτος της χώρας τους τους ανήκε και δεν τον λυμαίνονταν μια χούφτα κηφήνες.

Ζούσαν εν ολίγοις, σε μια κοινωνία που απέχει απ' την ελληνική εν έτει 2011 όσο η μέρα απ' τη νύχτα.

Οι κατακτήσεις τους φεγγοβολούσαν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Αποτελούν ακόμα και σήμερα φόβητρο για τους αστούς και τα παπαγαλάκια τους, τύπου ΛΑ.Ο.Σ., που με κάθε ευκαιρία ξερνούν αντικομμουνισμό για να συκοφαντήσουν το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, να θαμπώσουν τη μόνη πραγματική διέξοδο για το λαό.

Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πολιτική που τους παίρνει τα πάντα, για να δώσει τα πάντα στα μονοπώλια.

Ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική, έχοντας διακηρύξει σε όλους τους τόνους την επιθυμία του να συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή της σε βάρος του λαού.

Ο Καρατζαφέρης άλλωστε, διεκδικεί υπερηφάνως την πατρότητα μέτρων που πήρε το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας στην ίδια συνέντευξη: «Οσα πράγματα δικά μου εφάρμοσαν κάτι απέδωσαν, σας θυμίζω μερικά όπως τα αυθαίρετα, την παλιννόστηση των κεφαλαίων, τη νομιμοποίηση του "μαύρου χρήματος"».

Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει τα αφεντικά του: «Με τους εφοπλιστές θα συνεργαστώ. Δεν μπορώ να το επιβάλλω γιατί το εφοπλιστικό κεφάλαιο έχει μια ιδιαιτερότητα: "Εχει προπέλα και φεύγει"».

Κόμμα της πλουτοκρατίας και των εφοπλιστών είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. και σαν τέτοιον πρέπει να τον «μαυρίσει» ο λαός.


Πιστό στην αποστολή του...

Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., με αφορμή το νέο χαράτσι που ανακοίνωσε ο Ε. Βενιζέλος, κατήγγειλε πως το ΠΑΣΟΚ «όσο και να συναναστρέφεται τις νεοφιλελεύθερες απόψεις της τρόικας, παραμένει βαθιά στο DNA του η κομμουνιστική αντίληψη και θεωρία.

Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που στην ουσία ακόμη κομμουνιστικοκρατείται μέσω των συντεχνιών.

Καιρός να απελευθερώσουμε τη χώρα από τις δουλείες που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση»!

Εντάξει, αντιλαμβανόμαστε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. «κακιώνει» που το ΠΑΣΟΚ δεν τον «παίζει» με τους όρους που θα ήθελε, αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρό να του προσάπτει «κομμουνιστική αντίληψη και θεωρία».

Αλλά άλλη είναι η ουσία.

Οτι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι μόνιμα «λαγός» του ΠΑΣΟΚ για την ολοένα και μεγαλύτερη αντίδραση.

Αλλωστε, ο ΛΑ.Ο.Σ. ουκ ολίγες φορές έχει διεκδικήσει την πατρότητα μέτρων που υιοθετεί το ΠΑΣΟΚ, μαζί ψήφισαν το μνημόνιο, μαζί το νόμο κατεδάφισης της Παιδείας, μαζί του θέλει να συγκυβερνήσει και πάει λέγοντας...

Αν τώρα, ο ΛΑ.Ο.Σ. φοβάται μην τυχόν και θιχτεί η ατομική ιδιοκτησία, ας τον καθησυχάσει κάποιος.

Τα μέτρα που παίρνει το ΠΑΣΟΚ, ένα προς ένα, στοχεύουν στην ενίσχυση του κεφαλαίου.

Με το ένα χέρι τα παίρνει απ' το λαό και με το άλλο τα ακουμπάει κατευθείαν στην πλουτοκρατία.

Ας μην ανησυχεί ο ΛΑ.Ο.Σ.

Οταν η κομμουνιστική αντίληψη και θεωρία εφαρμοστούν στην Ελλάδα, θα το καταλάβει σίγουρα, γιατί θα συμβεί ακριβώς το αντίστροφο.

Ολα θα ανήκουν στο λαό.

Και ούτε σπιθαμή γης για να σταθούν δε θα ανήκει στους άρπαγες του πλούτου του και τους πολιτικούς του εκπροσώπους.

Αλλα κουραγιο...





υσ «Ολα τα επιτελεία και οι μηχανισμοί του κεφαλαίου, με βαρύ πυροβολικό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΝΔ, ο ΛΑ.Ο.Σ, η κυβέρνηση και τα επιτελεία της ΕΕ επιδιώκουν να πείσουν κάθε εργατική και λαϊκή οικογένεια ότι είναι εθνική προδοσία να αντιστέκεται σε αυτά τα μέτρα. Προδότης γίνεται ο εργάτης που αποδέχεται αυτά τα μέτρα, που υποκύπτει στους εκβιασμούς.

2 σχόλια:

  1. Ε,και αφού πληρώσαμε περαίωση, ημιυπαίθριους,ταμείο αλληλεγγύης, έχουμε και τον νέο κεφαλικό φόρο υπέρ των ανέργων, έτσι δεν είναι ή τα έχω πια μπερδέψει, ναι υπήρξε και ένας φόρος υπέρ των ανέργων.
    Τώρα μας έρχεται ο φόρος επιτηδεύματος και το τέλος ακίνητης περιουσίας.
    Το ΝΤΟΥ του χοντρόπετσου.
    Αλήθεια εσείς τι θα κάνετε κατά πως ρωτάει και ο δικός μου Αντρέας, θα πληρώσετε;
    Απάντηση σου έχω εκεί που έβαλες τα ερωτήματά σου.Όσο μπορώ και μου επιτρέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. blackbedlam καλημερα, σου απαντησα στον ''Αντρεα'' σου.
    Παντως ολο αυτο με το χαρατσι πανω στον λογαριασμο του ρευματος, μπορει να τους γυρισει μπουμερανγκ, μολις βρεθει νομικη φορμουλα----δεν μπορει καποιος κ...νομος, θα ειναι υπερ ''μας'', καποιο κ...παραθυρακι του----θα παθουν μεγαλη νιλα, γιατι σε μια μαζικη αντισταση, του δεν σας πληρωνω, την εβαψαν και ουτε ματ, ουτε δακρυγονα, ουτε χαφιεδες μπορουν να ριξουν εναντιον μας, συν οτι θα μπει η βαση της μαζικοτητας, οποτε και οι νεοι διαχειριστες του συστηματος, αν και οποτε ''βγουν'', θα εχουν παρει ενα ΜΑΘΗΜΑ πανελλαδικης αντιστασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή