Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010







ΑΓΑΝΤΑ...

Να κανουμε ενα ''περασμα'' απο το Κολωνακι, δεν παω, παμε θελω να δω το μαγαζι που δουλευει ο αδερφος μου, παμε.

Και οταν φτασαμε, ειδα μια ''αλλη'' Αθηνα, βραδυ στο Κολωνακι, μετα τις 12, αλλος κοσμος, τ'ακουγα, αλλα ειναι αλλιως απο ''κοντα'', να τα βλεπεις.

Αναγνωστοπουλου και λιγο προτου βγουμε στην πατριαρχου Ιωακειμ, ειναι δεξια ενα κλαμπ? Μπαρ? Εστιατοριο? Τελος παντων, ενας τοπος συναθροισης ανθρωπων με πολυ χρημα, πορσε με αλαρμ, μερσεντες με αλαρμ διθεσια 500, μεσα στην μεση του δρομου, τι δρομος ισα-ισα χωραει ενα αυτοκινητο, μιλανε οι οδηγοι των δυο αυτοκινητων, εχουν ''επικεντρωθει'' σε αυτα που λενε, πορτες ανοικτες, ουτε γυριζουν να κοιταξουν τους ''αναμενοντες'', σοβαρα-σοβαρα, λενε-λενε και τ'αυτοκινητα πισω απο τα δικα τους....αλαρμ, περιμενουν, η ηλικια των δυο ''απασχολημενων'' σε σοβαρη συζητηση, στην μεση της Αναγνωστοπουλου.......21-23 χρονων, παιδια τι θα γινει? Τι ειπες? Με φρυδι σηκωμενο και φωνη σε στυλ, ξερεις ποιος ειμαι εγω? Μας ''συνδεει'' ξανα και συνεχιζει το λακριντι, τα αλαρμ....εχουν ''ξελιγωθει'' στην δουλεια.
Νεαρε - γυρναει ενοχλημενος, ο μερσεντοδηγος, ο πορσοδηγος, μας εχει συνδεσει με..........Καιρο, ουτε γυρναει, μιλαει με τον μερσεντοδηγο και μαζι και στο κινητο του - κοιταζομαστε, παιδι σαν την κορη μου, αγορι μου θελουμε να περασουμε, ποση ωρα θα σας περιμενουμε, παει να πει κατι, τον προλαβαινω, θα βαλω τον Φοιβο να σε φαει, ο σκυλακος στο ανοικτο παραθυρο του συνοδηγου, βλεπει την ''γαιδουρια'' των ανθρωπων, ο μερσεντοδηγος, ξαφνιαζεται, κοιτα τον Φοιβο και......γελαει, ΠΑΙΔΙ, ερχονται δυο νεαροι απο το μαγαζι, ολο ρεβεραντζες στους δυο ακριβοαυτοκινητοδηγους, περνουν τα κλειδια των.....αλαρμ και ''απελευθερωνουν'' την Αναγνωστοπουλου, μετα απο 10-12 λεπτα αναμονης, εισαι τυχερος του λεω, περνωντας διπλα του, στο κενο των φιλιων που ανταλλασει, με το μισο πεζοδρομιο ''πλουσιους'' ανθρωπους, την γλυτωσες απο τον Φοιβο, ναι μου λεει και γελαει, ΠΑΙΔΙ.

Οι δρομοι, ειναι παρασκευη βραδυ, αστα να πανε στο Κολωνακι, ειναι και μονοδρομοι οι περισοτεροι, καθε στροφη, κλαμπ, κοσμος στον δρομο, περπατανε αργα, γιγαντοτζιπ, ακριβα μοντελα αυτοκινητων και ''ακριβα'' μοντελα γυναικων και ανδρων, σωματοφυλακες, [''παιζω'' σε ταινια], ομαδες σωματοφυλακων σε καθε στροφη σχεδον, που ειμαστε ρε γ......στην Κολομβια, τους παρατηρω, οσο μπορω, μην ''ξενυχιασω'' και κανενα τους, με το ζορι κανουν λιγο πιο εκει να περασουμε, παρτους Φοιβο, αυτοι δεν γελανε, συνοφριωνονται, δεν εχουν ορεξη γι'αστεια, δουλευουν, γυαλισμενοι, σιδερωμενοι, καθονται εκει στον δρομο και ''φυλανε'' το αφεντικο, ''μεσα'' στην διασκεδαση, αλλα χιλιομετρα μακρια της, σοβαροι, μεσα σε μια αστεια κατασταση, ανθρωποφυλακες και αυτοκινητοφυλακες, το επαγγελμα του μελλοντος, οσο ποιο πολλους σωματοφυλακες εχουν, ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, τοσο ποιο πολυ φοβουνται, αυτοι ξερουν, κατι θα εχουν κανει.

Στην Λαρισα ειχε παει ο Γιωργαρας ο Παπανδρεου, γυρνωντας απο την φιεστα, του ειπαν τα μαντατα, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ, ειναι μαζεμενοι στα διοδια της Πελασγιας και φωναζουν συνθηματα, κρατουν πανο, ενοπλοι ακολουθοι του πρωθυπουργου, ερχονται σε ''συναντηση'' με τους ανεργους, θελουμε να φυγεται, για να περασει ο πρωθυπουργος, οχι λενε οι ανεργοι, ειναι ''ευκαιρια'' να μας δει απο ''κοντα'' ο Γιωργος Παπανδρεου.

Ο αστυνομικος διευθυντης της Φθιωτιδας, ενημερωνει το κομβοι που ερχεται με τον Γιωργαρα, οτι αν ερθει απο τα διοδια, πρεπει να ερθει σε ''επαφη'' με τους ανεργους.

Ο ''σωτηρας''- ταξιδευτης, της χωρας, το ''σκεφτεται'' και..........ζηταει να μην περασει απο εκει που ειναι συγκεντρωμενοι οι Ελληνες ανεργοι πολιτες και..............
.Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του προτείνουν να αλλάξει κατεύθυνση και να γυρίσει στην Αθήνα μέσω Δομοκού.

Το ταξίδι της ντροπιαστικής επιστροφής του ελληνα πρωθυπουργού και της περιπλάνησης του στην ορεινή κεντρική Ελλάδα, μόλις έχει αρχίσει.

Οι πλουσιοι με τους σωματοφυλακες φοβουνται γιατι ''ισως'', καααατιιιι θα εχουν κανει.

Ο Γιωργαρας με τοση αστυνομικοι δυναμη γιατι αλλαξε πορεια για να γυρισει στην Αθηνα?

''ΙΣΩΣ'', ΚΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ???????????...

Αλλα κουραγιο.

8 σχόλια:

  1. Ολο και καααατι εχουν κανει και οι μεν και οι δε, φιλε Δημητρη. Αλλιως ουτε σωματοφυλακες θα χρειαζονταν, ουτε τιποτα...
    'Καθαρος ουρανος, αστραπες δε φοβαται', λενε και εχουν δικιο..Oμως, δεν ισχυει για ολους!

    Καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ, αυριο, που θα βγει στο "μεγκαστρωσες" ο αγανακτισμενος ο Λαρισσαιος, που ηθελε να περασει απο τα διοδια και δεν τον αφηνανε...Θα φωναζεις...
    Και οταν θα βγει και ο "ξερολογλου" και θα ζηταει να αρθουν τα αρθρα του συνταγματος...Παλι θα φωναζεις...Ετσι;;;
    Αυτοι Δημητρη μου ΠΟΛΥ καλα το ξερουνε, τι κανανε...Και τι κανουνε...Και ακομα και τι θα κανουνε...ΕΜΕΙΣ;;;;
    Για τα...παιδια... του Κολονακιου...Ειναι γνωστη η ατακα της Αντουανεττας...Και το τελος της...
    Εντελως ενημερωτικα, και ακαδημαικα...Σου λεγω...Οτι, ενω οι νεες κονσερβες απο αλουμινιο φυλλο Δεν κανουν...
    Οι σκυλοτροφες, που ακομα πωλουνται σε κουτια απο γαλβανισμενη λαμαρινα...ΚΑΝΟΥΝ...
    Παρε μερικες να εχεις, αδερφε...
    Μα για το..Φοιβο βεβαια...Το λιντλ τις εχει προσφορα...ενενηντα λεπτα το κουτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη μου καλησπέρα σου.Ξέρεις τι με προβληματίζει ; Μάλλον πρέπει να ξέρεις, θαρρώ είχα την ευκαιρία από πολύ παλιά να εκφράσω αυτήν μου την απορία, με κάθε ευκαιρία, έστω και πλαγίως δεν ξέρω αν θυμάσαι.
    Για τούτους ξέρουμε και θα μάθουμε ακόμη περισσότερα. Έχουν ακόμη ραβασάκια στην κολότσεπή τους για τις πλάτες μας.Δεν τελειώσαμε ακόμη. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το κάτι που αυτοί κάνουν, το θέμα είναι το τίποτα που κάνουμε εμείς.
    Πότε επιτέλους! Να φτάσουμε στο σημείο να ακούμε τις οιμογές των πεινασμένων,όπως μου ιστορούσε η γιαγιά μου;Πότε.
    Θέλω να πιστεύω ότι με ή και χωρίς "σύνθημα"ο κόσμος θα εξεγερθεί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς γι΄αυτό ακολούθησε την συμβουλή του Μαχαίρη
    "τα αδέσποτα" πρέπει να τα φροντίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι λοιπόν, οι Αρχοντες μας,και οι άλλοι,
    οι ματσομένοι του Κολονακιού,φοβούντε και τον ίσκιο τους...Χα, χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elva καλησπερα, αυτοι ολο και κατι κανουν, εμεις γιατι δεν τους κοβουμε τον......βηχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαστορα καλησπερα, ωραιο το MEGAστρωσες, να το κανουμε ''συνθημα''. Ξερογλου οπως Καψογλου η Ντερμπεντερογλου η το αλλο το ξεφτερι που ειχε κανει το περασμα του απο εμας με την πρωτη σελιδα του, ναι ρε μαστορα αυτος, ο Τσιμογλου, η ποντικομαμη, με την αλλη την πρωην μας την Τρεμογλου.
    Οι κονσερβες του Λιντλ δεν ειναι καλες για τα ζωα, γιατι δεν εχουν καλα συστατικα, αλλα αφου ειναι απο γαλβανιζε να παρουμε μερικες να τις εχουμε στην ''καβαντζα'', να.......φυτεψουμε κανεναν βασιλικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Β.Β ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ποτε δεν θα μαθουμε, ολη την αληθεια γι'αυτους, τωρα μαθαινουμε απο ''σποντα'' και οταν χτυπιουνται, μεταξυ τους ''παιζοντας'' παιχνιδια συμμαχιων........για τον τραπεζικο τους λογαριασμο.
    Πιστευω οτι μας εχουν ''δειξει'' την μιση αληθεια, την οικονομικη, μακαρι να μη γινει, αλλα το πανε για ΠΟΛΕΜΟ, δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι κυβερνησεις παγκοσμια, ετοιμαζουν ''φυλλο πορειας'', για εθνοτητες με διαφορετικη θρησκευτικη ''κατευθυνση'', προεργασιες για το μεγαλο ΜΠΑΜ, ΙΡΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ και μετα ολοι μαζι στο μεγαλο ντου, πετρελαια, ορυκτα, καταθεσεις, μια αγορα που ''διψα'' για καταναλωτικα ''αγαθα'', υπηρεσιες, μετα ανοικοδομηση, οπλικα, υγεια, ''ανακαμψη'' στις τραπεζες, εκτος αν ''πατησει'' ποδι η ΚΙΝΑ, κατοπιν εορτης θα το κανει, για να αιμορραγησουν, οι ''μονομαχοι'', ποσο θα αιμορραγησουμε και ποιες χωρες θα φανε το πρωτο χτυπημα????? Οι ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ'', που κρατανε τα κλειδια των
    πυρηνικων, θα φερθουν σαν τρελοι η σαν υπευθυνοι ανθρωποι απεναντι στην ανθρωποτητα?
    Με ενα τετοιο ''σεναριο'', εκτος της πεινας, θα πεθαινουν οι πληθυσμοι ανα την γη, απο τις επιπτωσεις της ραδιενεργειας.
    Δεν εχουμε δει τιποτα ακομα, περασαν οι εποχες, των ''τρελων'', Φυρερ, Ντουτσε και Χιροχιτο, τωρα ''μιλανε'' οι αριθμοι και ''προσταζουν'' μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου, εχουν δημιουργησει στα βαθη της γης, ''τραπεζα''.....σπορων.
    Θα μεινει ''σεναριο''?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Frezia καλησπερα, φοβουνται, αλλα με τα ''οπλικα'' τους ''συστηματα'', μας εχουν στον τοιχο......ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή