Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010










ΑΓΑΝΤΑ...

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ, οι ασπονδοι φιλοι της σοσιαλιστικης κυβερνησης εχουν παρει θεσεις μαχης, στησανε τα χαρακωματα και αρχισαν την ανταλλαγη των πυρων.

Ο ''στρατηγος'' Νικος Παπανδρεου απο την μια πλευρα των χαρακωματων μαζι με τον Ιορδανη του ΜEGA και στο αλλο χαρακωμα, ο Παμπουκης μαζι με την VETO του Μακη.

''Πισω'' απο τους δυο ''στρατηγους'', τα συμφεροντα των εργολαβοκαναλαδων.

Στοχος και των δυο ''αντιμαχομενων'' ''παραταξεων'', τα ''πετροδολαρια'' του Καταρ, οι επενδυσεις σε Αστακο και Ελληνικο, ειναι πολλα τα λεφτα, πολλες εταιρειες κατασκευαστικες αλλα και λοιπων υπηρεσιων καλοβλεπουν σε αυτο το επενδυτικο ξεπουλημα της γης μας.

Φουρτουνες και μαχες, για το ποιος ''εκλεισε'' πρωτος τις ''δουλειες'', ενω ''ολοι'' τρεχουν για το καλο της χωρας μας-[τους?], ''ξαφνικα'', χωριζονται σε ''αντιπαλα στρατοπεδα'', ειναι πολλα τα λεφτα!!!

Σε μια χωρα οπως η δικη μας με αυξανομενη ανεργια, θελει το Καταρ να ανοιξει καζινο στο Ελληνικο και τεραστιο εμπορικο κεντρο στο τελος της οδου Πειραιως, ποιοι θα γεμιζουν το καζινο, οχι βεβαια οι κατοικοι απο το Καταρ, οταν ανοιξει το εμπορικο κεντρο στον Πειραια χιλιαδες μικρες επιχειρησεις θα κλεισουν, επενδυσεις που οι μονοι κερδισμενοι θα ειναι οι μεσαζοντες και οι εργολαβοι.

Και στον Αστακο ετοιμαζουν επενδυση ''εκρηκτικη'', ηλεκροπαραγωγικη μοναδα με καυσιμο μιγμα αεριων, προπανιο, βουτανιο και αλλα, τετοια αερια ειχαν ''κανει'' την καταστροφη στο Μεξικο - εκρηξη - με 500 ανθρωπους νεκρους και παλι τα ιδια αερια κατα την μεταφορα τους στην Ιταλια με 15 ανθρωπους νεκρους, η Ευρωπαικη ενωση που τοσο πολυ ασπαζεται την καθε της ντιρεκτιβα η Ελληνικη κυβερνηση, εχει παρει αποφαση να μην γινονται τετοια εργα σε ευρωπαικο εδαφος, λογω της επικινδυνοτητας τους.

Αλλα μπροστα στην ''θεα'' των πετροδολαριων, φροντισαν και πηραν την συνενεση του νομαρχιακου συμβουλιου της περιοχης, χωρις να ενημερωσουν βεβαια τον πληθυσμο της περιοχης, για τον κινδυνο και η Τινα Μπιρμπιλη, ''ετρεξε'' και αλλαξε το ''καθεστως'' που ισχυε στην περιοχη - στην αρχη -, τωρα εχει κανει ''πισω'', εχει μπει στο χαρακωμα του Παμπουκη και ''περιμενει'', ειναι πολλα τα λεφτα.

Και μη ξεχναμε τι ειπε και πως ''νοιωθει'' για την πατριδα μας ο Νικος Παπανδρεου......Στο σχολειο μας ελεγαν οτι η επαναληψη σε κανει να κατανοεις καλυτερα τα θεματα.

«Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».

Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

Ειναι πολλα τα λεφτα!!!!

Αλλα κουραγιο.

 

9 σχόλια:

  1. Δημήτρη να δεις τι θα γίνει με τον Καλλικράτη.Το μνημόνιο δεν προβλέπει(επιβάλει ) απλά την κρατικοποίηση αλλά την ιδιωτικοποίηση ακόμα και των δήμων.Αυτή την στιγμή οι δήμοι είναι υπερχεωμένοι και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους. Η κεντρική εξουσία, είναι στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε και βέβαια η μόνη "σωτηρία"είναι να αναλάβει την διαχείριση κάποιος μάνατζερ.Ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον μια Γερμανική εταιρία η οποία μάλιστα έχει αναλάβει και την οικονομική διαχείριση μιας Κομητείας στην Βρετανία.Αφού κατέστρεψαν όλους τους αγωγούς τα παραδοσιακά μέσα υγιεινής της πόλης,έχει γίνει επιδρομή ποντικών από τον Τάμεση,που θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των κατοίκων οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται.Και η απάντηση της εταιρίας είναι....Φάκες.!
    Φαντάζεσαι τι θα γίνει;Θα πληρώνουμε για ένα πιστοποιητικό,θα πληρώνουμε για τα σακουλάκια του Βιολογικού καθαρισμού,για τα σκουπίδια για τα πάντα και για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.Θα πληρώνουμε διόδια για να πάμε στην παραπάνω γειτονιά.
    Θα ξεπουληθούν τα πάντα και το μόνο που θα μείνει στο κράτος θα είναι ο στρατός και η Αστυνομία.

    Όσο εμείς κοιμόμαστε αυτοί συνεχίζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β.Β πεδιον δοξης λαμπρο για τους ''μανατζαρεους'' και την καθε λογης ''εταιρεια'' που θα προσπαθησει να μαθει πανω στου ''κασσιδη'' το κεφαλι.

    Οσο κοιμομαστε, τοσο οι τυχες των καθε λογης λαμογιων δουλευουν.

    Για να μην μπουμε και εμεις στην φακα, ενα, καμμια ψηφο στα ''ξεφτερια'' της ''ελευθερης αγορας'' και του αρπακολισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Δεν είμαι 37ετών αλλά ούτε στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής.
    Δεν ξέρω αν ο Καπετάνιος σας είπε για το υπόβαθρό μου.
    Είμαι ¨Έλληνας γεννημένος στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς που αγαπούν την χώρα τους καθώς και αυτούς που εργάζονται και ζουν σ΄αυτήν.
    Ο παππούς μου και ο πατέρας μου ήταν και είναι άσημοι στην πατρίδα μου αλλά πολέμησαν με πολλούς άλλους άσημους για την ελευθερία της και την προκοπή της.
    Αδελφή δεν έχω ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό άρα ούτε γαμπρό που να έχει θέση εξουσίας.
    Η μητέρα μου δεν προέδρευσε σε καμία οργάνωση καθώς αγνοούσε την αγγλική γλώσσα και ο πατέρας μου ήταν και είναι ένας βιοπαλαιστής μη δυνάμενος να τις αγοράσει καμία προεδρία, αλλά παρόλα αυτά αγαπά τον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου και φυλής!
    Για μένα δεν θα πω τίποτα – θα σας τα πει ο Καπετάνιος -ένα μόνο θα πω ότι αν έγραφα ένα τέτοιο γράμμα – όπως ο παραπάνω «σύντροφος» - σε μια Ελληνίδα φίλη ή γκόμενα ένα σίγουρα θα κατάφερνα να γελοιοποιηθώ και να με περάσει για μεγάλο Μαλάκα!
    Θα μου πείτε: τι να γράψεις και συ ρε χαμένε, μήπως είσαι συγγραφέας;
    Αλλά και αυτός που είναι, τι κατάφερε;
    Φιλιά καπετάνιε και με γειά το λουκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρη, μαθε και το αλλο ο Νικολακης εχει γραφειο στο Υπουργειο Εξωτερικων στο τμημα με το οποιο ειναι επιφορτισμενος ο Κουβελης[ ΠΑΣΟΚ]
    το δε VETO εκ 'κλεψηδημοσιογραφιας' αναφερεται πολυ καθυστερημενα στην συγκεκριμενη πραγματικοτητα καθως εκτενεστατα αναφεροταν το ΠΟΝΤΙΚΙ πριν απο ενα μηνα.
    Ειναι δε κατι περισσοτερο απο βεβαιο πως η υπηρεσια 'ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ' θα δωθει στους Συμβολαιογραφους.!!!!!
    Αλλωστε η αρση της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων καθως θα γινουν οι περισσοτερες των θεσεων προσωποπαγεις θα βαδισει προς την επιλογη των μανατερ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΦΩΜΑ. Τοσο ευκολα αποποιησε το ΛΙΜΠΡΟ ΝΤΟΡΟ;;;
    Πονηρε, καταλαβες πως ο Καπετανιος ειναι σαν ετοιμος απο καιρο,εεεεεε!!!!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτριε,

    με γεια το νέο λουκ! Ανανεωμένο και δροσερό. Αλλά βρε παιδάκι μου, απουσιάζει το κόκκινο!! Ε, πώς να θα το κάνουμε...

    Για τα υπόλοιπα τι να σχολιάσω?? Εγώ είμαι πολίτης... εμ.. χμ... εθνικόφρων... ναι... οπωσδήποτε αυτό!! Τι δε με πιστεύεις??? γιατί??? Δε μου φαίνεται?? χα χα

    Η καρδιά μου είναι αγκινάρα μεταμφιεσμένη σε άνθρωπο. Η μαμά μου καπετάνισσα που δεν έβγαινε απ' το σπίτι αν δεν πατούσε πόδι στην Ελλάδα ο καπετάνιος της. Ο αδελφός μου ΑΜΕΑ με πτυχία και μεταπτυχιακά που ψάχνει μια θέση στον ήλιο. Η γιαγιά μου ήταν μικρασιάτισσα που δεν το παραδεχόταν για να μην την πούνε παστρικιά κι ο παππούς μου Αρβανίτης τιμή του και καμάρι του!!

    Ε, τι έχω να παραθέσω μπροστά στον "σύντροφο" Παπανδρέου! Δεν είχα ποτέ τακίμια με τον Κοσκωτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. karfoma καλημερα, μου φαινεται οτι ειμαστε ''συγγενεις'', μια απο τα ιδια και το δικο μου ΛΙΜΠΡΟ ΝΤΟΡΟ που λεει και η Τασουλα.
    Αυτο με τα φιλια πρεπει να το προσεξεις.
    Το λουκ ''φταιει'' η κορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Taspa καλημερα, το εχει η οικογενεια, ο πατερας του, ειχε ολο τον συμφερτο της Λιανη και ''διοικουσαν'' την χωρα, τι VETO τι ΠΟΝΤΙΚΙ, αυτες οι φυλλαδες θελουν νομη απο την εξουσια η......εργολαβιες.

    Οσο οι εργαζομενοι δεν τους στελνουν στον αγυριστο τοσο θα χανονται θεσεις εργασιας και θα γεμισουμε μανατζαρεους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρα καλημερα, το κοκκινο το εχουμε εκει που πρεπει στην καρδια.

    Δηλαδη δεν ηξερες τον τζωρτζη τον χοντρο, τον παμπεροσταλτη?

    Ουτε τον Σωκρατη και κατι αλλους ''επενδυτες''.

    Τι να σου κανω, αν εισαστε τακιμια, θα ησουν διπλα στην Αννουλα στο υπ. παιδειας και να τα ευρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή