Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

Ν Α Υ Α Γ Ε Ι Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Τορπιλη'', εδω και καιρο πολυ και ενα χρονο, μας λεει ο Γιωργος Παπανδρεου, ο Θοδωρης Παγκαλος, ο Πεταλωτης, ο Ραγκουσης και τα υπολοιπα ''ξεφτερια'' της κυβερνησης οτι για την σημερινη κατασταση, εφταιγε η κυβερνηση του Κωστακη του Ραφηνεως και δωστου ο Αντωνακης ο Σαμαρας να φωναζει οτι φταινε ολες οι περασμενες κυβερνησεις [καλα αυτος απο τοσο νωρις το επαθε το αλτσχαιμερ, δεν ητανε υπουργος εξωτερικων της τριετιας που ξεπουληθηκαν, μεταξυ αλλων και τα τσιμεντα, στην Ιταλικη καλτεστρουτσι, δεν υπογραφε τους προυπολογισμους?], αμ ο κυρ-θοδωρης, δεν ειπε τωρα προσφατα οτι μαζι ''τους'' τα φαγαμε τα ευρω?


Βγηκαν τα ''λεβεντοπαιδα'' του πασοκ και λοιδωρουσαν λεγοντας υπεροπτικα οτι αυτα ειναι για γελια, τα περι εξεταστικων επιτροπων για τα ''παλια'', δηλαδη οτι ολες οι κυβερνησεις μεχρι το '81, ''εφαγαν'' τον.....αμπακο, αυτα τα ελεγαν μεχρι το μεσημερι που..........

Εδω βεβαια χωραει πολυ συζητηση και σιγουρα εχουν ''χαθει'' λεφτα και προ του '81, σε μικροτερη ''αναλογια'' ισως, ''μπορει''.

Τοσες μερες, εβδομαδες, μηνες, εχουν ριχθει σε μια προπαγανδα με ''βοηθο'' τον Καρατζαφυρερ και το κομμα αχταρμας το Λαος, να πεισουν τον Ελληνα οτι φταιει, οτι ειναι συνενοχος, οτι πρεπει να σκυψει το κεφαλι σε οτι ΘΥΣΙΑ του ζητησουν και να πληρωσει γι'αυτα που ''εφαγε''.

Μηνες τωρα εδω στα ιστολογια που διαβαζουμε υπηρχαν ανθρωποι που τους ειχαν πιστεψει, εγραφαν υπερ της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ευτυχως αρχισαν και βλεπουν οτι εκεινοι που φταινε, ειναι αυτοι που ειχαν και εχουν το ''ψωμι και το μαχαιρι''. Αυτα με τα ιστολογια, παμε στους ''λαβωμενους'' απο την ''τορπιλη'' που δεχθηκαν απο τους ''προστατες'' τους.

Κοψανε μισθους, κοψανε συνταξεις, κοψανε δωρα, κοψανε επιδοματα, κοψανε προυπολογισμους για την παιδεια, κοψανε προυπολογισμους για την υγεια, κοψανε, κοψανε, απο παντου, με το γνωστο τους μοτιβο, ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ και απο κοντα τα γ...καναλα και οι γλυωδεις γυμνοσαλιαγκοι της ''ανεξαρτητης δημοσιογραφιας'', ολοι μαζι, κυβερνηση και δημοσιογραφοι [ ''επικουρικα'' το Λαος και η Ν.Δ ] χτυπαγαν τον κοσμο απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ, ετρεχε το Κ.Κ.Ε μαζι με το ΠΑΜΕ, κοινητοποιησεις να μην περασει η λογικη που ηθελαν......οι τραπεζιτες και οτι εξυπηρετει το ξενο και ντοπιο κεφαλαιο, δεν εχει καμμια συνυπευθυνοτητα ο εργαζομενος με την βρωμικο σεναριο της ''κρισης'' τους, ειναι στημενο ''ΚΟΛΠΟ'' και αποτελουμε το πειραματοζωο στο παγκοσμιο εργαστηρι των εγκεφαλων που θελουν να μας στειλουν πισω στο εργασιακο μεσσαιωνα, αλλα οσο και καλο το σεναριο υπαρχουν οι ασταθμητοι παραγοντες και οι ''συμμαχιες'' ειναι απ,οτι φαινεται ρευστες και σημερα το μεσημερι.....

Γιατι ειναι το ερωτημα, τι θελουν απο τους ''βεληγκεκες'' που εχουν στην πατριδα μας και βεβαια δεν ειναι μονο ο ''επισημος''- η κυβερνηση - ειναι και οι δυο ''ανεπισημοι'' - Ν.Δ και Λαος - , γιατι τους κουνουν το δαχτυλο και τους ''ανατρεπουν'' ολα τα σεναρια, για συνενοχο λαο και για υπομονη και τιμωρια του λογω του χρονιατικου σεναριου για συνενοχη, ΓΙΑΤΙ???

Και την ''παει'' την Αμερικη και ο Γιωργος και ο Αντωνης και ο Καρατζαφυρερ, αλλα απο εκει τους ''ηρθε'' η σφαλιαρα της εξουσιας, στον σβερκο τους.

Ουασιγκτον μεσημερι, ο Στρο Καν ειπε ουτε λιγο ουτε πολυ, οτι ολες οι κυβερνησεις ητανε και ειναι υπευθυνες για το ''χρεος'', ολες οι κυβερνησεις ηξεραν, οπως και οτι και τα υπευθυνα οργανα της Ευρωπης για τα ''πακετα'' που ερχοντουσαν στην χωρα γνωριζαν.

Σωπα ρε Στρο Καν, αυτα τα φωναζει το Κ.Κ.Ε απο την δεκαετια του '80, σημερα στην Ουσιγκτον τα ''θυμηθηκατε''?
Γιατι τωρα, τι δεν κανουν ΑΜΕΣΩΣ που τους ζητησατε?
Γιατι εσεις που ''προτεινεται'' συνεχεια μετρα και αλλα μετρα, που συνεπεια εχουν την καταστροφη της οικονομιας της πατριδας μας, εσεις γινεστε τιμητες αυτου του λαου, ποιοι εσεις που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι τα κερδη, οι ''τοκοι'' του ληστρικου δανειου σας.

Εσεις λετε τωρα οτι ο Ελληνας εργαζομενος και η οικογενεια του τιμωρουνται για τα ''λαθη'' των υποτιθεμενων ''εκλεκτων'' του, των λυκων που εφυλαγαν τα προβατα. Γιατι τωρα, τι θελετε και φοβιζεται τους ''βεληγκεκες'' σας............Με τον ΑΘΩΟ λαο.

Σιγουρα πραγματα, ενα θελετε, η μαλλον πολλα........Πολλα μετρα ακομα εναντια στον ''αμαχο'' πληθυσμο, πιο βαθεια το μαχαιρι, αναπνεουμε ακομα.

Ας εχουμε τα ματια μας ανοικτα, το ''παιχνιδι'' χοντραινει, μπροστα στα δικα τους συμφεροντα οι απανταχου κεφαλαιο''δοτες'', δεν θα διστασουν να ''φερουν'' μερες ''ανωμαλες''.

Παντως απο λυπηση δεν εβαλαν τον Στρο Καν να μας ''συμπαρασταθει''

Αλλα κουραγιο....




υ.σ Προσπαθουν να το περασουν στα ''γρηγορα'' και στα ''ψιλα'', την αυξηση που μας εβαλαν στο ρευμα, σε ολους τους μικροκαταναλωτες, 13,7 αυξηση απο τα 100 κιλοβατ και επανω, 13,8 μειωση στο ρευμα των μεγαλοκαταναλωτων, εργοστασια, στ'ονομα και αυτο της αναπτυξης.

Α, καμμια αυξηση μεχρι τα 100 κιλοβατ, ναι αν ειμαστε εικονες σε κανενα ξωκλησι, δε θα ''καψουμε'', αυτα τα μεχρι 100 κιλοβατ, τα ''ερπετα'' της δημοσιογραφιας ειπαν οτι αντιστοιχουν σε καταναλωση ενας δυαριου διαμερισματος, ο ορισμος της αλητειας, η δε κυβερνητικοι το παρουσιαζουν σαν ''παροχη'' στον λαο.

Σανιδα βρεγμενη που τους χρειαζεται.

10 σχόλια:

  1. Εδώ σαν... παροχή στο λαό προσπάθησαν να περάσουν την εξομοίωση πετρελαίου θέρμανσης - κίνησης!

    Πέρα από τα πραγματικά στοιχεία που παραθέτεις... δεν ξέρεις πόσες φορές το συζητήσαμε και το συζητάμε με φίλους, αυτό ακριβώς που γράφεις:
    δεν εχει καμμια συνυπευθυνοτητα ο εργαζομενος με την βρωμικο σεναριο της ''κρισης'' τους, ειναι στημενο ''ΚΟΛΠΟ'' και αποτελουμε το πειραματοζωο στο παγκοσμιο εργαστηρι των εγκεφαλων που θελουν να μας στειλουν πισω στο εργασιακο μεσσαιωνα

    Καλημέρα, Δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρουσιλα καλημερα, το θεμα τωρα ειναι οτι το σεναριο της συνυπευθυνοτητας τους το ''εκαψε'' ο Στρο Καν, δηλαδη απο το πρωι ο κοσμος θα επρεπε να βρισκεται στους δρομους και να ''ζητα'' το δικιο του, να δουμε πως θα τα ''μπαλωσουν'' η τι θα ''στησουν'' για να ξεφυγουν απο την ''γκαφα'' τοσων μηνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα Δημητρη,

    Φυσικα και προκειται για πολιτικη αλητεια που οχι μονο εξαπατα το λαο με δηθεν παροχες κλπ αερολογιες, αλλα εμπλεκουν και τη χωρα σε πολεμικα σχεδια και ανταγωνισμους με την υπογραφη τους για συνεργασία με το Ισραηλ, σε θέματα ''πολεμικής βιομηχανίας, αμυντικών προγραμματων και ενεργειας''..Παμε για...αλλα, ''μεγαλα σχεδια'' τωρα, γιναμε και βοηθοι των ιμπεριαλιστων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!Τι φοβερη ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!Καλα λεει ο ΠΑΝ ΚΑ ΛΟΣ, μαζι τα φαγατε!!!!!!!!!!!
    Πραγματικα ωραια εμφανιση.
    Το 2013 το ξεχναμε, Δημητρη...........και μη σου διαφευγει πως μετα το 2013 εφ' οσον δεν αποδειξουμε πως ειμαστε 'καλα παιδια' δεν μπορουμε να βγουμε στις αγορες για δανισμο, το πανω χερι θα το εχει μονο η κ. ΜΕΡΚΕΛ εφαρμοζοντας την αποφαση περι 'ΤΙΜΩΡΙΑΣ' ......εχεται γεια βρυσουλες...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elva χαιρεται απο μια Αθηνα ''κλαψιαρα'' και ''δροσερη'', παντα ειμαστε το ''μπαστουνακι τους, τωρα εχω την εντυπωση προς ''προβιβαστηκαμε'' μας εκαναν το ''δεκανικι'' τους, αλλα κολπα......TOP GUN!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Taspa χαιρεται, απο εμφανιση ας ειναι καλα το Δημητρακι, αυτο μας ''σουλουπωσε''.
    Τωρα τι να πω για την Αγγελα, εδω που τα λεμε, τι να κανει η ''κοπελα'', τα αφεντικα της της υπαγορευουν τις επιθυμιες τους και αυτη σαν ''καλος'' μανατζερ τρεχει και βρισκει ''πελατες'' κατι ''δημοκρατικα'', λαθος, ''σοσιαλι[η]στικα'' πρωθυπουργακια και κανει τα deals, ξερεις ποσο σκληρα ειναι τ'αφεντικα της, εκει που μενουν, μεσα στα δαση του μελανα δρυμου και τι επαφες εχουν με τα πιο μεγαλα απο αυτους αφεντικα, εκει στην αλλη ακρη του Ατλαντικου.
    Αντε κουραγιο, εχουμε αγωνες μπροστα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοτε λοιπον δωσε τα ευσημα στη Δημητρουλα και φιλια στην Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. taspa, εγινε η ''παραγγελια'', τα χαιρετισματα μας στον Βασιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη καλημέρα. Αυτό που δεν λένε ξεκάθαρα ακόμη και πιθανόν να μην το πουν ποτέ,βλέπεις δεν πρέπει να καταλάβουμε,είναι ότι η κρίση αυτή δεν είναι μια κρίση της Ελλάδας αλλά μια κρίση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.Είναι κρίση του Καπιταλισμού και είναι παγκόσμια,αδιέξοδη, αξεπέραστη.Είναι μια κρίση προδιαγεγραμμένη, μια κρίση που έχει διατυπωθεί επ΄ακριβώς από την την Μαρξιστική ανάλυση της καπιταλιστικής οικονομίας.(περιγράφετε με τέτοιο ακριβή τρόπο, λες και γράφτηκε χθες για σήμερα) Η κρίσεις αυτού τους είδους ξεπερνιούνται μονάχα με έναν τρόπο από την μεριά τους.Με την καταστροφή των μέσων παραγωγής.Και αυτό επιτυγχάνεται μόνον με πόλεμο,όπως έκαναν με τον Β! Παγκόσμιο.Τώρα μην μπορώντας να χρησιμοποιήσουν την πολεμική τους μηχανή,αυτό θα συνεπάγονταν και δική τους καταστροφή (βλέπε πυρηνικό πόλεμο) άνοιξαν πόλεμο οικονομικό.Έτσι θα αφανίσουν μέρος των παραγωγικών δυνάμεων.Υπάρχει και άλλος ένας τρόπος να ξεπεραστεί η κρίση και αυτός είναι ο αγώνας της εργατικής τάξης, για να περάσει η οικονομία στα χέρια των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας, για την λαϊκή κυριαρχία και την αταξική κοινωνία.
    Αλλά για κάτι τέτοιο έπρεπε να ήμασταν προετοιμασμένοι.
    Τι να σου πω τώρα αγάντα;
    ΥΓ:Πολύ όμορφο το καινούργιο γραφείο σου.
    καλό ρολάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. B.B ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ''μπορουν'' ομως να κανουν πολεμους ''τοπικους'' σε διαφορετικα σημεια του πλανητη, ηδη εχουν αφανισει τις οικονομιες του Ιρακ, του Αφγανισταν, το μισο Πακισταν ειναι στην ιδια κατασταση, στα βουνα του Κασμιρ καθε τοσο η Ινδια και το Πακισταν, ''αφηνουν'' μερικες εκατονταδες νεκρους και η οικονομια ειναι αγροτικη, του περασμενου αιωνα, δεν διελυσαν την οικονομια της πρωην Γιουγκοσλαβιας, η οικονομια της Αλβανιας, της Βουλγαριας, της Ουγγαριας, της Ρουμανιας, Εσθονια, Λεττονια, Ρωσια, η δικη μας και ποσων αλλων χωρων, ειναι σε κακη κατασταση, αυτο το ''ελευθερο'' συστημα που ζουμε που σου ''παρεχει'' τα παντα και μολις απλωσεις το χερι στο ''ραφι'' και παρεις το ''μπιχλιμπιδι'' που σ'ενδιαφερει, αλλος ενας κρικος απο την αλυσιδα που μας ''κραταει'' σε ''ταξη'' προστιθεται, ειναι γραμμενα απο τον παππου τον μπαρμπα Καρολο, αλλα ο κοσμος δεν τα ''ξερει'', χρονια ολοκληρα στηνονται διχτυα για να ''συγκρατουν'' τους εργαζομενους και να μας εχουν ''μαντρωμενους'' σε ιδεολογιες που καποιοι λιγοι ειναι στον ''αφρο'' και οι πολλοι υποφερουν απο ''ασφυξια''.
    Εχουν ενα ''οπλο'' δυνατο την τηλεοραση, αυτο το παγκοσμιο ναρκωτικο, το δουλευουν με μαεστρια, στοχος η φθορα των συνειδησεων...

    Το ''γραφειο'' το ''ανακαινησε'', η κορη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή