Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010







ΑΓΑΝΤΑ...

Παμε για εκλογες, τωρα θα ''φανουν'' τα ''καλοπαιδα'' που ειναι ''προθυμα'' να ριξουν νερο στον μυλο που λεγεται........

Αλλα ας δουμε τι ειπε ενας ''αριστερος'' βουλευτης σε στιγμες ''νηφαλιοτητας''.

Που θελει ο ''αριστερος'' να γινει περιφερειαρχης και βεβαιως να βοηθησει τους.........


Μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες απέστειλε χτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Γρ. Ψαριανός («Κανάλι 1» και «ΦΛΑΣ»). Αποκαλυπτικά της πολιτικής που πρεσβεύει ο νέος δορυφόρος του ΠΑΣΟΚ και χρήσιμα για το λαό της Αττικής ενόψει και των εκλογών. Διαμήνυσε στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να μην κατηγορεί τη «Δημοκρατική Αριστερά» σαν «δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ», αφού κι αυτός στο ίδιο καζάνι μαζί της βράζει. Οπως είπε, «ο ΣΥΝ κυνήγησε τη Σακοράφα και το Μητρόπουλο δύο κλασικούς εκπροσώπους του λαϊκού ΠΑΣΟΚ (...) αλλά μη μας κατηγορούν κάποιοι δήθεν Αριστεροί, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες ανοίγουν το δρόμο στο δικομματισμό».

Διαμήνυσε στο ΠΑΣΟΚ την πάγια διαθεσιμότητά τους για ευρύτερη συνεργασία. Οπως είπε: «Αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να συνεργαστούμε για να αλλάξουμε τη χώρα, για να φτιάξουμε το ενεργειακό τοπίο, για να αναπτύξουμε της ΑΠΕ, βεβαίως να συνεργαστούμε». Διαμήνυσε στην άρχουσα τάξη ότι το κόμμα του για λογαριασμό της δουλεύει, λέγοντας: «Να σταματήσουμε να είμαστε το ρεζίλι της Ευρώπης. Δεν είναι στόχος να γίνουμε σοσιαλιστική Δημοκρατία. Δεν είναι στόχος να γκρεμιστεί ο καπιταλισμός. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να γίνει αυτό το κράτος - οίκος ανοχής λειτουργικό». Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ποιον ρόλο επιφυλάσσουν κάτι τέτοιοι «αριστεροί» για το λαό σε έναν - έστω και λειτουργικό - «οίκο ανοχής».

Το τελευταίο του μήνυμα το έστειλε στους εργαζόμενους και το λαό: «Το σπάταλο κράτος έγινε από το 1,5 εκατομμύριο δημόσιους υπάλληλους που δεν ξέρουμε πόσοι είναι, μπορεί να είναι 2,5 εκατομμύρια (...) δεν πρέπει κάποιοι να φύγουν; Δεν πρέπει να αλλάξει αυτό το σκηνικό; (...) Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όνειρο της ζωής τους να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και να τρώνε τυρόπιτες και να ξύνονται». Ο τελευταίος λόγος, όμως, ανήκει στους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του μόχθου. Και πρέπει να είναι αυτός που αρμόζει στα κόμματα παραφυάδες τους ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που μαζί τους υπηρετούν την ίδια στρατηγική.

Εχουν οι ψηφοφοροι ακομα ενδοιασμους για καποιους ''αριστερους''?

Αλλα κουραγιο...

4 σχόλια:

  1. Kαθόλου ενδοιασμούς δεν έχω,έτυχε σε κάποιες εκλογές να τους ψηφίσω.
    Με τα τελευταία τους καμώματα, ποτέ πια.
    Τι να ψηφίσεις άλωστε?
    Το ένα κόμμα, έγινε τρία κοματάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα φιλε Δημητρη!

    Τωρα τελευταια πολυς λογος γινεται για το λειτουργικο κρατος ''ανοχης'', που ομως δεν θα επρεπε να ανεχεται τις φοροδιαφυγες καποιων μεγαλων που κατα ενα ''περιεγο τροπο'' παντα καταφερνουν να ''ξεφευγουν'!
    Αυτοι που δεν καταφερνουν να ξαγκιστρωθουν απο τα διχτυα ειναι τελικα οι ψηφοφοροι που ες αει και με οποιοδηποτε προσωπικο κοστος επιμενουν να τους ψηφιζουν!
    (Ποσο κουραγιο να κανει κανεις πια με κατι τετοιους;) :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Frezia καλημερα, θυμαμαι τον Αλεκο απο την εποχη του ητανε στο Κ.Κ.Ε το τι ...... ελεγε, αλλωστε γι'αυτο και την εκανε με την ''εκλεκτη'' του παρεα, τα ιδια και στο σχημα που εφτιαξε, ιδεολογικα αρες μαρες, το προσωπειο πεφτει αρχισαν να φανερωνονται οι πολιτικες τους ''βλεψεις''η εξης μια, το βολεμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα φιλη Elva!

    Οταν καποιοι νοιωθουν σαν φυσικο τους χωρο τους ''οικους'', ''οικους'' βλεπουν παντου, πως λεει και η παροιμια, με οποιο δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις.

    Τωρα πια με τοση ενημερωση και τοσα κτυπηματα που εχει ''φαει'' ο κοσμος, ε δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια.

    Να δοξαζεις τον βο[υ]λευτη που ειναι ανα πασα στιγμη ''ετοιμος'' στον ''οικο'' του.

    Τους βλεπεις, ασχολουνται με την πρασινη ενεργεια, πεδιο δοξης λαμπρο, πολυ ''φαι'', η συνεταιρισμοι Μυτηληναιου-Βαρδινογιαννη και απο ''πισω'' γιγαντιαιες εταιρειες απ'ολο τον κοσμο, νομοσχεδια, περιοχες με υψηλη ανεργια, δημαρχοι, κομματαρχες, πολυ ''φαι'', για τους λατρεις της Ε.Ε και της ελευθερης οικονομιας, αποκριες διαρκειας, τι εισαι ντυμενος? Αριστερος!!! Τα ''ερπετα'' της πολιτικης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή