Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

Οι παλιες ''αγαπες'' πανε στον παραδεισο και οι ''καινουργιες'' γινονται.....βουλευτες.

Βεβαια οταν ο\η βουλευτης σου σε κοιταει στα ματια και σε ''εμπνεει'' ειναι το κατι ''αλλο''...

Τουλαχιστον καποιοι\οιες, κανουν ειλικρινη φορολογικη δηλωση, π.χ, Παγκαλος, Ραγκουσης, Τσοκλη, κ.α...

Τωρα βεβαια θα πει καποιος, απο την φορολογικη δηλωση θα κρινεις τα ''πιστευω'' των βουλευτων η απο την πολιτικη σκεψη που.......''παραγουν''???

Αλλα, να ρε γ....πολλοι ''πετυχημενοι'' μαζευτηκαν σε τουτη εδω την ''συναξη'' των νεων και λιγοτερο ''νεων'' και ΠΡΟΣΟΧΗ, ευκαταστατων ''πολιτικων'' στην σοσιαλιστικη ''ομαδα'' του Πασοκ και σε αυτη την ''συγκυρια'' των ανατροπων και του ξεθεμελιωματος των εργασιακων σχεσεων και των κεκτημενων στον χωρο της υγειας και των συνταξεων και των ακομα πιο ''λαικων'' μετρων που μας ''περιμενουν'' στην γωνια...

Και ενω ενας κοσμος ολοκληρος τα φερνει δυσκολα ''βολτα'', ειδικα οταν ο ταχυδρομος του κτυπα το κουδουνι και του φερνει τα ''μπαξισια'' των ΔΕΚΟ, οταν ερχεται η ωρα των σουπερ μαρκετ, των φροντιστηριων και των λοιπων ''δεινων'', ''βγαινει'' η ''παλια'' σου ........και δηλωνει με χιουμορ, οτι δουλευει σκληρα για χρονια και αντι να χαιρομαστε προσπαθουμε να την ''κοντυνουμε'' και οτι ειναι ειλικρινης η φορολογικη της δηλωση...

Δηλαδη ενας κοσμος ολοκληρος που δουλευει πολλα περισοτερα χρονια, αλλα δεν εχει τις ''απολαβες'', της ''παλαια'' σου.......ειναι αποτυχημενος και αυτος ο κοσμος που κανει ολα τα χρονια φορολογικη δηλωση ειλικρινη, δεν ειναι ΙΚΑΝΟΣ για να ''μπει'' στην βουλη???

Η ''συγκυρια'' ομως θελει ανθρωπους-''βο[υ]λευτες'' με ανοιχτο μυαλο και πολυ χιουμορ, κατι που λειπει, απο τον ''κοσμο'' του μαγγανοπηγαδου...

Και μια και ''θυμηθηκα'' μια παλια ''αγαπη'', ας δουμε τη δηλωσε, ενα απο τα ''αστερια'' του Γιωργαρου...


Η Μαγια Τσοκλη...


1,3 εκατ. € στο λογαριασμό της η Τσόκλη..


Έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας του πόθεν έσχες που παρουσίασε στη Βουλή. Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη ήταν στην αρχή με όσα γράφτηκαν ελαφρώς στεναχωρημένη, στη συνέχεια όμως το πήρε “αλλιώς” και με αρκετή δόση χιούμορ.

«Θα γίνω και περιζήτητη νύφη» φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους για το 1,3 εκατομμύριο ευρώ που δήλωσε στην εφορία.

«Είναι φορές που πραγματικά θυμώνω και πονάω. Λες την αλήθεια στο λαό και τον κοιτάζεις κατάματα και αντί να σου πούνε μπράβο που δήλωσες όλα σου τα εισοδήματα, εύγε που δούλεψες σκληρά και δυο συγχαρητήρια που είσαι καθ’ όλα νόμιμη, αντ’ αυτών πέφτουν επάνω να σε κατασπαράξουν. Είναι στιγμές που πραγματικά πονάω με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Αντί να προσπαθήσουμε να..μοιάσουμε σε έναν που έχει, ας πούμε τέλος πάντων, πετύχει δυο πράγματα παραπάνω, προσπαθούμε να τον κατεβάσουμε. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, και πολύ περισσότερο δεν αντιλαμβάνομαι την ποινικοποίηση της αλήθειας» είπε σε μια κατάθεση ψυχής η Μάγια Τσόκλη.

Πρεπει λοιπον να εισαι επιτυχημενος για να ''οδηγησεις'' την γαλερα η οπως ελεγε ενας επιτυχημενος σκιτσογραφος..........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ!!!!!

Αλλα κουραγιο...



υ.σ το κειμενο για την ''παλια''......το ''δανειστικα'' απο την ιστοσελιδα του chrisdal, τον ευχαριστω...

10 σχόλια:

  1. Αυτό μου θυμίζει λίγο τη "λογική" κάποιων (πολλών) που "έχουν"... οπότε, άλλοτε απολογητικά και άλλοτε επιθετικά, σου λένε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, εκείνοι μόχθησαν (ενώ ο άλλος που δουλέυει απ' το πρωί ως το βράδυ δυο και τρεις δουλειές... δεν μοχθεί;!), μορφώθηκαν (λες και το κάθε παιδάκι με το μεταπτυχιακό να σκονίζεται στο ράφι, που δουλέυει πιτσαδόρος, πωλητής, σερβιτόρος γιατί έχει ανάγκη, δε μορφώθηκε!...), αναγνωρίστηκαν, πέτυχαν -και χωρίς να πατήσουν επί πτωμάτων!
    Λες κι είναι κατόρθωμα το να μην πατήσεις επί πτωμάτων! Λες κι είναι θυσία μέγιστη! Λες κι είναι το αυτονόητο...

    Η κυρία Τσόκλη, τι θέλει να μας πει;! Ότι κοιτάζει το λαό στα μάτια; Ναι; Κι όταν ψήφιζε υπέρ του μνημονίου... κοίταζε πάλι το λαό στα μάτια; Κι όταν πετσόκοψαν τις συντάξεις και τους μισθούς... τι έκανε; Κοίταζε, με το 1,3εκ. της, το λαό στα μάτια κι έλεγε "κουράγιο";;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο μπροστά σου βρίσκονται οι παλιάς αγάπες καπετάνιε μου, για να σου θυμίζουν τα παλιά λάθη σου!
    Όσο για τις γαλέρες κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρεις εσύ!
    Παρεμπιπτόντως και ο Τσε φραγκάτος ήταν, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ηγηθεί αγώνων!
    Αν δεν την προγκούσες όταν ήταν μικρή τώρα μπορεί να ήταν στο κόμμα, αλλά βλέπεις τι κάνει η αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρουσιλα καλησπερα, δεν θες να ''λαικιζεις'', οπως λενε οι εχοντες και κατεχοντες ψηφομνημονιακηδες βο[υ]λευτες, αλλα ρε γ.....ειναι τοσο προκλητικοι, που σου γυριζει το ματι, το τραγουδι λεει, του Κωστα Τριπολιτη......

    Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
    είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
    και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
    στο εξής θα παίζουμε σ' αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

    Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε
    άλλαξαν λέει τ' ανεμολόγια και οι ορίζοντες
    μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε
    τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες

    Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε
    είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος
    ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε
    κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος

    Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε
    τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα
    όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε
    και τώρα εισπράττουμε απ' την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα

    Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα
    τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο
    την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα
    την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλo

    Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Karfoma καλησπερα, φταιω γιατι ειμαι............................ιπποτης, δεν το................πνιγαμε στον κουβα που σφουγγαριζανε οι μαναδες μας, μια ψηφος υπερ του μνημονιου λιγοτερη, εκανες ομως συγκριση.........................ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗ[ΕΣ]ΜΕΝΗ, με ''ακυρωσες'', ΤΣΕ με τσοκλη, δηλαδη και με το συμπαθιο, εβαλες μαζι τις ''βουρτσες και τις.........'', τι με βαζεις και γραφω, αλλα οι ''παλαιες''.....οταν κανουν κατ'εξακολουθηση μ......ε, ανθρωπος εισαι, ''βγαινεις'' απο τα ρουχα σου, δεν γινοτανε να ''μπλεξει'' με πανο, ειναι ''βαρια'' και τα ξυλα, ακατεργαστα, ειναι για χερια που δουλευουν, οχι που μας ''δουλευουν''.
    Καλυφθηκες ευγενικο karfoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ δεν μας τα λέει καλά η κυρία Τσόκλη, που την παρεξηγήσαμε και προσπαθούμε αντί να της μοιάσουμε να την "κοντήνουμε".
    Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η κυρία "ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ" Νομίζει πως δεν έχουμε μνήμη,και τι να πω βρε μπας και έχει δίκιο;
    Κάποιοι πάντως την θυμούνται όταν έλεγε ότι, "Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η διαπόμπευση της χώρας μας από μια χούφτα ανθρώπους, που με ποιο δικαίωμα κλείνουν τις μπουκαπόρτες των πλοίων, εμποδίζοντας τους τουρίστες".
    Η ξεφτιλισμένη! Δήλωνε "Όμηρος" των λιμενεργατών. Αυτή και τα υπόλοιπα τσογλάνια, την ίδια στιγμή που καταδίκαζαν έναν ολόκληρο λαό με την υπογραφή του μνημονίου, με την παράδοση της εξουσίας της χώρας στο ΔΝΤ.
    Ένιωθαν τόσο ευαίσθητοι που η χώρα μας εκτίθετο από τους λιμενεργάτες.
    Ένιωθε Όμηρος από τους άνεργους λιμενεργάτες, τους απλήρωτους για μήνες, τους εργάτες που δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες εργασίας, δίχως μέτρα ασφαλείας και για να μποϊκοτάρει την απεργία τους διοργάνωσε η άθλια ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ, επιστρατεύοντας μαθητές σχολείων στην προσπάθειά της να σπάσει την απεργιακή τους κινητοποίηση και βάζοντας τα πιτσιρίκια να μοιράζουν τάχα μου τριαντάφυλλα στους μαϊμού (οι περισσότεροι) τουρίστες.
    Δεν μας τα λέει καλά η κυρία Τσόκλη που ενώ είναι βουλευτής επικρατείας του κυβερνώντος, τρόπος του λέγειν κόμματος, ταυτόχρονα είναι και δημόσια υπάλληλος και πληρώνεται από την ΝΕΤ, έχοντας υπογράψει νέα σύμβαση για την εκπομπή της που αρχίζει τον Οκτώβρη.
    Εδώ δεν έχει ευαισθησία για το ηθικά ασυμβίβαστο και βουλευτής και δημόσια υπάλληλος.
    Σημ για να μην την αδικήσουμε δεν πληρώνεται, δήλωσε, από την ΝΕΤ αλλά από την εταιρία του συζύγου της, που έχει κάνει την σύμβαση.
    ΟΥ να μου χαθήτε και σεις και εμείς που σας ανεχόμαστε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια και η κουβέντα έφερε την Μάγια, για ρίξε μια ματιά εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Δημητρη...
    Ειναι πολλοι,δυστυχως, οι επωνυμοι και οι ανωνυμοι που χρησιμοποιησαν το ΚΚΕ σαν εφαλτηριο, για να προσχωρησουν μετα στην κυβερνηση της γαΛΕΡΑΣ...
    Αλλα, μου κανει εντυπωση, ο τροπος που βρισκουν
    ΟΛΟΙ ενεξαιρετως, να αυτοεξεφτελιζονται..
    Ειναι μια μυστηριακη καταρα;;;
    Τους κανει κανενας ΒΟΥΝΤΟΥ;;
    Μα οχι...
    Ειναι η διαμαρτυρια, της ιδιας της δικης τους ΨΥΧΗΣ, που φωναζει...Γιατι την πουλησαν....
    Για πολυ λιγωτερα απο τριαντα αργυρια...
    Και χωρις να εχουν τουλαχιστον την "ευαισθησια"
    του Ιουδα...
    ΜΟΥΤΣΟ...Ειπε δημοσια εναν απο αυτους ο
    Νικος Μπογιοπουλος...
    Και ειχε τοσο δικιο...
    Που διαμαρτυρηθηκε ολο το πανελ της εκπομπης...
    Εκτος απο τον ιδιο τον υβρισθεντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. B.B ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.

    Τσογλανια ετων 45-49?

    Ας μεγαλωσε με καλλιτεχνη μπαμπα, η ''ευαισθησια'' της φαινεται οτι εξαντλειται........στο ''γεμισμα'' του τραπεζικου της λογαριασμου.

    Η εποχη των ''εαισθητων καταθεσεων'', οχι ψυχης, βεβαιως, βεβαιως.

    Παμε για αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hadilis χαιρεται, η παραπομπης σου στην σελιδα σου, δειχνει απο που ''ξεκινησε''το ευαισθητο τουτο θυληκο, τα ειχα ξεχασει, τα των πινακων του, αλλα και τις εμετικες του δηλωσεις και για τον βιαστη, αλλα και για την ''χαρα'' που του δινει η φημη του, ευτυχως μας το θυμισε η taspa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαστορα χαιρεται, να δεις πως τους ελεγαν ''παλια'', να εδω το εχω στην ακρη των δακτυλων μου, ναι ρε γ.....ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, οσο πιο πολυ κακο κανουν στον εαυτο τους τοσο πιο πολυ νομιζουν οτι ''βρωμιζουν'' το κομμα [Κ.Κ.Ε] που τους εδωσε τις πιο ωραιες τους στιγμες, εκτελεστες της ψυχης τους ειναι, χορευουν το ''χορο'' του Ζαλογγου τους και προσπαθουν να ''παρουν'' μαζι τους [ετσι το ''βλεπουν'']αν μπορεσουν, οσους μπορεσουν, κατα βαθος οταν ειναι αυτοι και ο εαυτος τους, γινεται το ελα να δεις, αρχαια τραγωδια, η νεμεσις τους, η ψυχη τους, ο δικαστης τους, τα ματια τους, το δικαστηριο τους ο καθρεπτης τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή