Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010




ΑΓΑΝΤΑ... Αλλη μια στυγερη δολοφονια ενος συναθρωπου μας, του δημοσιογραφου, Σωκρατη Γκιολια, μια οικογενεια μενει ορφανη, μια χωρα μπαινει ολο και πιο βαθεια σε ''περιεργη'' περιδινηση, μια δολοφονια που την ειχαν προαναγγειλει, απο τον Φλεβαρη του 2009, βεβαια εκει μιλαγε η σεχτα για μεγαλοδημοσιογραφο. Ενας ''περιεργος'' χορος δολοφονιων, ποτε με βομβες, ποτε με οπλα, σε μια κοινωνια ''λαβωμενη'' απο τα οικονομικα μετρα που πηρανε εναντιον της. Ο δολοφονημενος δημοσιογραφος δεν εγραφε κατι καινουργιο, ολα τα θεματα του ητανε και ειναι γνωστα στο ευρυ αναγνωστικο κοινο, ισως επρεπε να προκαλεσουν το ''σοκ'' σε συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων-επαγγελματιων, τους δημοσιογραφους. Πετυχαν τον σκοπο τους? Ειναι η χωρα Μεξικο που θα δολοφονουνται ανθρωποι και τα ερωτηματικα θα γινονται συννεφα φοβου, καχυποψιας και ιδιωτευσης? Τηρουμενων των αναλογιων και αυτος ο Ιουλης μας φερνει στον νου μερες Ιουλη του '60. Σε λιγες ωρες το βαλλιστικο τμημα της ασφαλειας, εβγαλε την ανακοινωση οτι οι καλυκες ειναι ιδιοι, με αλλους που ειχαν βρεθει σε παλαιοτερες ''επιχειρησεις'' της σεχτας. Θελει μεγαλη προσοχη τωρα, δεν πρεπει, ''αν ειναι ετσι τα γεγονοτα''[ ανακοινωση και ταυτοποιηση απο την αστυνομια], να μπουμε στην ''λογικη'' του καθε ενας μονος του, ας εχουμε τα ματια και τα αυτια μας ανοικτα και πρεπει να μιλαμε, να ανταλλασουμε αποψεις, ιδεες, γνωμες, αυτο θα ''φοβισει'' αυτους που πανε να στησουν το ''σεναριο'' της χωρας ''Κολομβιας''.

Εκτος αν...........?????


Αλλα κουραγιο...

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλό και εύστοχο το άρθρο Καπετάνιε μου, καθώς και η φώτο της Κινέζικης παροιμίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. karfoma καλησπερα, για να δουμε τι θα τους ''συμβουλεψει'' το μαξιλαρι τους αποψε το βραδυ, τι θα μας ''πουν'' αυριο, μεθαυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαγια Αντιγονη καλησπερα και καλως τον δεχτηκες το ξενιτεμενο σου, το εκτος αν, δεν παει για ''κακο'', εκτος αν αυριο ''αποφασισουν'', οτι ηταν ξεκαθαρισμα ''λογαριασμων''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω Δημητρη νομιζω,οπως λεει και η ΝΤΡΟΥ οτι η ολη ιστορια εγινε για να σφιξουν καποιοι κ...λοι..
    Δεν ειναι δυνατον να πυροβολησει καποιος, τον αλλο γιατι διαφωνει με τη δουλεια του...
    Οτι καιθ να εχει κανει...
    Δεν σκοτωνεις τον σιδερα γιατι ειναι στραβα τα καγκελλα...Μην τρελλαθουμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαχαιρη καλησπερα, μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, βεβαια στην σκακιερα των συμφεροντων των ''αφεντικων'' οι δημοσιογραφοι ειναι πιονια, [οχι βεβαια οι δημοσιογραφοι του Ριζου], αλλα οι ''αλλοι'' οι υπαλληλοι των συμφεροντων, δυστυχως γι'αυτους δεν πιστευαν οτι ειναι ''αναλωσιμοι'', ακομα και η σεχτα να ειναι, το ''στησιμο'' εχει γινει απο αλλου και πριν καιρο, οταν δεν υπαρχει ιδεολογικο υποβαθρο, ''οποιος'' θελει κανει παιχνιδι, με τον ''ψυχισμο'' των ''επαναστατων''. Ακομα ειναι νωρις, ισως σε 50 χρονια που θα ανοιξουν τον σημερινο φακελο ''τρομοκρατια'' να μαθουν, τα γεροντια τοτε παιδια μας την αληθεια, η και ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή