Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

















ΑΓΑΝΤΑ...Μενεις σε μια ''περιοχη''που δεν ''φυτρωνει'' τιποτα, ξεραιλα, βραχια, εχει ομως θεα, ηλιο και θαλασσα, εχεις ''διαλεξει'' και εναν κυριο και τον κανεις Boss. Πας μια βολτα σε μια περιοχη που δεν φυτρωνει τιποτα, ξεραιλα,βραχια, εχει ομως θεα, ηλιο και θαλασσα, εχεις ''διαλεξει'' και εναν σκυλο και τον κανεις Boss. Ο σκυλος ποτε δεν θα ''πιστεψει'' οτι ειναι Boss, ο κυριος το ''πιστευει'' τοσο πολυ που μπορει να σου ξεπουλησει την ''περιοχη'' που εχει θεα, ηλιο,θαλασσα και λιγα αθανατα και αρχιζει μια ερωτηση και μεγαλωνει μεσα σου αν και προτου ολοκληρωθει ξερεις την απαντηση, ποιον κρατας για Boss, τον κυριο η τον ΣΚΥΛΟ?...Αλλα κουραγιο....

10 σχόλια:

  1. Δημήτρη με τσάκισες..

    Καλημέρα και ελπίδα..
    Φιλιά στο Κατινάκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβα, πεσαμε σε φιλοσοφικα και υπαρξιακα.!!!
    Ομολω πως μεχρι στιγμης 'αρνουμαι' με την εννοια της αδυναμιας να καταθεσω αποψη, αναλυση, χρειαζομαι χρονο!!!!
    Καθομαι να γραψω και σηκωνομαι,υπαρχει μια οργη που πρεπει να βγει, ψαχνω και ειμαι αδυναμη να βρω διαυλο διαχυσης της οργης, με το μικροτερο κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαγια Αντιγονη καλημερα, γιατι το λες, στο πορτο-ραφτη ειναι, μια βολτα με τις αδελφες σου ειναι για ουζακι, φιλια και απο το κατινακι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kariatida62 καλημερα, αρα κραταμε τον σκυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Taspa καλημερα, δωσε και μια στον Βασιλη, υπαρξιακα οχι, αλλα εβλεπα τον φοιβο που κοιταγε την θαλασσοθεα και σκεφτηκα οτι ο παπανδρεου δεν εχει κοιταξει ποτε την θαλασσα ετσι με αυτα τα μετρα που παιρνει, μετρα κενου ανθρωπου, ανθρωπου των αφεντικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια εχεις δει ποτε τον Παπανδρεου να γελα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. taspa κανει μια γκριματσα ''αγγλοσαξωνικη'' που φερνει και σε δυσκοιλιοτητα, σαν την μαμα του ενα πραγμα, τι περιμενεις απο ανθρωπο αχαιδευτο, αλλου ο μπαμπας αλλου η μαμα και αυτος με τις κουβερναντες να βολοδερνει ποτε στην αμερικη,ποτε στην σουηδια, ποτε στο καστρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαγραφη μια για παντα και των χρεων και των αφεντικων! Κραταμε το σκυλο! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Elva καλησπεροκαλημερα, συμφωνω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή