Τετάρτη 5 Μαΐου 2010














AΓΑΝΤΑ. Ειμαστε ολοι εκει, κοσμος πολυς, παλμος, αντε ολοι μαζι να τους φοβισουμε, αυριο το απογευμα στις 6μ.μ στο συλλαλητηριο στην αθηνα, συνεχιζουμε για να τους αναγκασουμε να παρουν τα ''μετρα'' τους πισω..Αλλα κουραγιο...

7 σχόλια:

  1. Απο λαθος περασα και δυο φωτο απο την πρωτομαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο δεν πειραζει!!!!!!!!
    Οι καφροι παλι φροντισαν να ''απεργησουν'' ειχε κοσμο,πεθαινω να μαθω!!!!!!!!!!!αληθειες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχε τεραστιο πληθος, ακομα δεν εχω μαθει το νουμερο αλλα σκεψου ειμαστε μια ωρα στο συνταγμα και φιλος απο την οδο πατησιων εβλεπε κοσμο στο πεδιο αρεως, φτασαμε απο τους ''μεσαιους'' στο συνταγμα,πυκνο πληθος,γι'αυτο κανανε την προβοκατσια με την μαρφιν και τα υπολοιπα κτιρια, μια ομαδα 20 ατομων που την ειχανε σταμπαρει απο την αρχη, ηξεραν τι θα γινει απο την αστυνομια, τους παρακολουθουσαν απο το μουσειο, οταν τελειωνε η πορεια του ΠΑΜΕ οι ντουντουκες ελεγαν στον κοσμο να φυγει απο το συνταγμα αμεσα, τα ηθελε το κρατος τα συμβαντα για να φοβισουν τον κοσμο, ηδη ο σκαι εχει σχολιασμους απο τον μπαμπη-εναν καραφλο με γιαλια- μου διαφευγει το επιθετο του, προβοκαρει τα συνθηματα για ανυπακοη και τα συνδεει με τις προβοκατσιες, φοβηθηκαν τον κοσμο και τωρα θελουν να τον γυρισουν στο ''μαντρι''-καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασχος μανδραβελης, προβοκατορας, το τι λεει το στομα του για την προβοκατσια και πως τα συνδεει με τα κομματα της αριστερας, ο ορισμος του αντικομμουνιστη, με επιχρισμα δημοκρατιας, νυν υπερ παντων ο αγων, για να φοβισουν τον κοσμο, τσιρακι των αφενταδων, ντροπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τοσο η απαντηση της Αλεκας σε ο,τι εχει σχεση με τον Καρατζαφερη,οσο και η σταση του Τσιπρα ειναι προς επαινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δημητρη σημερα περασα απο ολα τα συναισθηματα...ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ για τον κοσμο που δεν ηταν μονο οσοι ξεραμε οτι θα παμε αλλα και αλλοι πολλοι που ως τωρα δεν ερχοταν μαζι μας και μας κραζανε μετα για τη ...γυμναστικη...τωρα ηρθανε μαζι μας και μας λεγανε αυτα που τοσο καιρο τους λεγαμε....αλλα οι αλλοι ειχαν αλλα σχεδια...ΦΟΝΙΚΑ...το ειχα ψυλλιαστει απο χτες που τα καναλια ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ τα γραμματα του Κ Κ Ε στο πανω της ακροπολης και λεγανε για το ΠΑΜΕ..
    ηξερα οτι καποιοι πηραν τις ΕΝΤΟΛΕΣ τους...
    ηξερα οτι καποιοι κανανε προβα το θλιμμενο υφος και την οργη ταχαμου για το αδικο και το φοβερο...ευχηθηκα να μην εχει αιματα το σχεδιο...αλλα δυστυχως ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαχαιρη καλησπερα, τωρα θα πουμε στον κοσμο, μαζι με το ΠΑΜΕ, γιατι εκτος του δικαιου αγωνα που κανουμε τοσα χρονια[απο πολυ-πολυ παλια] ξερουμε και μπορουμε να προστατευσουμε τους διαδηλωτες που μετεχουν στα μπλοκ μας, δυστυχως, κατεβαινει ο κοσμος για να φωναξει για το αδικο που του επιβαλουν και καποιοι εξυφαινουν τα σχεδια τους τα προβοκατορικα, γι'αυτο λοιπον ολοι με το ΠΑΜΕ δεν μας φοβιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή