Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

AΓΑΝΤΑ.





























............Αλλα κουραγιο.

13 σχόλια:

  1. ... καλημέρα, καλή εβδομάδα ...
    ... άνετα κάνεις έκθεση φωτογραφίας ...
    ... αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δέστο ...
    ... αποτυπώνεται και το μεράκι και η ευαισθησία ...
    ... έρρωσο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stavrosx1 καλημερα,η σχεση μου με την φωτογραφια ειναι, βλεπω, κλικ, εδω στα ιστολογια εχω δει ποιηματα φωτο οχι οι δικες μου τα τσικο των τσικο, ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιότατες και ....ραφ(η)νάτες :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ χαιρεται, κοιταω την φωτο και λεω ποια ειναι ''τουτη'' που εχει κλεψει τ'ονομα της φιλης φοραδας, μπαινω στο ιστολογιο σου και βλεπω την ''τουτη'', κατινακι, φωναζω, η φοραδα αλλαξε φωτο στην σελιδα της, απο πολλες μερες μου λεει, εχω μπει πολλες φορες, διοτι διαβαζω μεσα απο την σελιδα σου τους παλιους και τους νεους ''ερωτες'' σου, δεν το ειχα προσεξει, καταραμενα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε πολυ..καλλιτεχνικη φυση εξελιχθηκατε φιλε μας Δημητρη! ;)
    Eτσι ομως ευαισθητοι ειναι οι αληθινοι αγωνιστες!

    Πολλους χαιρετισμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ να τα βλέπεις που νομίζεις ότι αρκεί ο Μπογιόπουλος για να είσαι ενημερωμένος για όλα. :)) Ρε αν δεν είχες το κατινάκι, που πάνε τα τέσσερα δεν θα ήξερες.... :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Elva καλησπερα, εφαγαμε μια μεσημερινοαπογευματινη βροχουλα και τωρα εχει ζεστη και υγρασια και ενα 20αρακι βαθμους, τωρα εμεις με τους αληθινους αγωνιστες δεν συγκρινομασται, οι παλιοι δοκιμαστηκαν στο καμινι, εμεις προς το παρων....Χαιρετισματα και να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ καλησπερα, αργησα αλλα το καταλαβα οτι το κατινακι ειναι ολα τα ''λεφτα'', σιγα μην ελεγες καλη κουβεντα για ανδρα [αυθαιρετο]!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ο άνθρωπος έχει κουραστεί από τα ανθρώπινα το ρίχνει στη φύση και βρίσκει την ησυχία του και την ηρεμία του,και εκεί που λες ότι τα τοπία μου είναι γνώριμα κάπου στη Ραφήνα,βέβαια η γυναικεία ματιά είναι φανερή,εμφανίζεται το σχέδιο μπαρμπαρόσα για να γίνει η προσγείωση στα της πολιτικής.
    Το σκάφος βυθίζεται μόνο του χωρίς λαική κυριαρχία,με λαική κυριαρχία θα το βυθίσουνε.
    Τι κάνουμε? ,δώσε λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αΚενταυρε, καλησπερα, μολις γυρισα απο την δουλεια και μου ζητας λυση, μια, 2.000.000 κοσμος κατω και σου λεω που θα πανε τα σπρεντ και τα επιτοκια, το μονο που δεν θελουν ειναι τον κοσμο στον δρομο, μη με ρωτησεις πως θα κατεβουν μετα απο τοση ενημερωση για τα παθη που θα τραβηξουμε, γιατι τωρα περναμε σε αλλο πρωτογνωρο επιπεδο, το κρυψιμο πισω απο το δακτυλο μας, η δικη μου απορια ειναι η εξης ρε γ.....δεν σκεφτονται τα παιδια τους, ακομα και τωρα τι ανοχη μπορει να εχεις γι'αυτες τις κυβερνησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αΚενταυρου, που την βλεπεις την γυναικεια ματια στις φωτο, τον σκυλο εχει βγαλει η κορη και την μια φωτο με τα βρεγμενα περιστερια, μη με κανεις να παω σε ψυχολογο, λες να ειναι φυλακισμενη μεσα στο τεραστιο σωμα μου καμμια ''αδελφη'' ψυχη? Ρε φωτιες που μου αναψες βραδιατικο, θα φαω ολη την κομματαρα απο την τουρτα και το ζαχαρο θα ανεβασει το σπρεντ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημέρα
    Μωβ,κίτρινα λουλουδάκια,περιστεράκια,νοσταλγικές,μελαγχολικές εικόνες παραπέμπουν σε γυναικεία ματιά.
    Υπάρχει πάντα η διπλή φύση μέσα μας ή δημιουργήθηκε από τηνεπαφή από τις δυο γυναίκες που εγώ τουάχιστον ξέρω οτι υπάρχουν στη ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα δασκαλε, α, ηρθε η καρδια μου στην θεση της, εβλεπα στον υπνο μου εφιαλτες, λες τ'ατιμα θηλυκα να μου εχουν ''διαβρωσει''την ''ματια'' μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή