Παρασκευή 9 Απριλίου 2010









ΑΓΑΝΤΑ. Για να ''φτασουμε'' σε αυτες τις φωτο προηγηθηκαν ''σκηνες'' απειρου καλλους, απο το σαββατο του λαζαρου μενουμε αθηνα για πασχα, τηλεφωνα στον Μακη και στο Ελενακι για τις ''αγιες'' ημερες της κρεατοκρεπαλης, τεταρτη παμε τον σατανα την κορη μας να μπαρκαρει για Αιγινα, να κανει πασχα με τον παππο τον Γιωργο και τον αδελφο μου, αφηνουμε το ατιμο θηλυκο μπροστα στην Νεφελη και αντε γεια, κατι μουτρα το κατινακι να σερνονται απο τον προβλητα των πλοιων του αργοσαρωνικου ως την πλατεια λουδοβικου, τι εχεις? Τιποτα, τι τιποτα, μεγαλη τεταρτη και εσυ εισαι σαν μεγαλη παρασκευη, ακομα δεν εφυγε και σου λειπει το ''τερας''?Μητσακο εδω εχει πρακτορειο αν θελεις να παμε Κορθι, εσυ θελεις? Οχι εσυ θελεις? Οχι εσυ να μου πεις. Στροφη σταματημα για αγορα μικρης γαριδας, για το τηγανι ολοκληρη, δευτερη στροφη, χειροφρενο, εισιτηρια με επιστροφη δυο ατομα αυτοκινητο 150 ευρω, φοιβο αυριο ταξιδευουμε, κουνημα ουρας.

8 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα φιλε Δημητρη!

    Τα ξερουμε τα ναζια αυτα και των γονιων και των παιδιων, που μπορει να ειναι 'σαταναδες' στο σπιτι, ομως μας λειπουν, οταν δεν ειμαστε μαζι!
    Τραβατε μας κι ας κλαιμε, το εχεις σιγουρα ακουσει. Τελικα περασατε καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ''σαταναδες'',δικτατορες, με ανοχη απο την ''βαση'', εχεις δικιο οταν λειπουν μας λειπουν. Απο την αδημονια του ταξιδιου δυο φορες κοιταξα τον αριθμο του φιατ για να τον πω σωστα, μονοπρακτο που θα το ζηλευε ο κουν παιχτηκε μεχρι να παρθει η αποφαση του ταξιδιου, περασαμε ποοοολλλλυυυυυυ καλλλαααα και εκανα και ενα αρχικο-εαρινο- konflikt, θα τα διαβασεις στα μονοπραπκτα των αναρτησεων-λεμε τωρα-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elva, χιλια συγνωμη, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια Πολλα.
    Απ' ο,τι καταλαβα ταχεις χ....να στα 'σπρετ' πολυ προλεταριακα περασαμε.!!!!
    Ναστε καλα και του χρονου,παντα με υγεια.
    Μοστραρες και τζακι, κι επειτα μας λες.....και τι καμαρες και πετρες ειναι αυτες;;;προικιο;;;;
    Δημητρη θερμη παρακληση,τυχαια περασα απο ενα μπλοκ,στο ΣΑΙΤ ΜΠΑΡ του δικου μου γραφω καποια πραγματα και το μπλοκ αν μπορουμε να κανουμε κατι.
    Εγω προσπαθω για Θεσ/νικη !!!!
    Στειλε περιστερι με Νο...........αφιξης 14.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Δημητράκη θα μ'αφήσεις να κοιμηθώ; Όλα τα ποστ τα έβγαλες με την μία; Kαι αύριο τι θα μας πεις; θα αρχίσεις την μουρμούρα;
    Α πες το Κατινάκι ότι απο δω και πέρα οι Σατανάδες μόνοι τους θα κάνουν Πάσχα και Χριστούγεννα και Καλοκαίρια...να το πάρει απόφαση, δεν βλέπει εμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. taspa θα το δω αυριο μετα την δουλεια, το περιστερι θα το στειλει το ''δαιμονοπουλο''οταν το βρω ''ευκαιρο''γ...τον πατερα που το εκανε, για την μανα του δεν λεω, αναποδο κ...παιδο, φτυστο ο γονιος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kariatida62 τι λες, απο μοναδικη κω..φαρδια καναμε πασχα με τα ξαδελφια χωρις τα ''σατανοπουλα'', δηλωμενα αντριωτακια ειναι, τα μπουρδουκλωσα εφετος, τα καλα πραγματα μια φορα γινονται, το κατινακι γελαγε και μολις θυμοτανε τα παιδια ''της'' μας το επαιζε μοσχολιου στα τραγουδια της ξενιτιας, μιλω για τα παιδια μου και ιδρωνω και και και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή